Fontos tájékoztatás az energiaszámlákról

2022. december 30. 11:19

A földgázszolgáltatás esetében a kibocsátott számlák 78 százaléka, villamosenergia-szolgáltatás esetében a számlák 67 százaléka nem tartalmazott lakossági piaci áron elszámolt energiát.

2022. december 30. 11:19
null

A november végéig kibocsátott számlák elemzése alapján földgázszolgáltatás esetében a kibocsátott számlák 78 százaléka, villamosenergia-szolgáltatás esetében a számlák 67 százaléka

nem tartalmazott lakossági piaci áron elszámolt energiát.

Erről tájékoztatott az MVM

Nyitókép: Facebook. Illusztráció.

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tallium
2022. december 31. 11:47
Isten, haza, család! Ez az értékrend, amihez gyarló emberként iparkodom magam tartani. Szavazáskor mindig. Tágas családi házban lakom, gázzal megy a fűtés és a melegvíz. Takarékosabban használjuk az árammal együtt, mint korábban, de lényegesen megemelkedett a rezsiköltségem. Hitványság lenne emiatt feladni értékrendemet. És a hitványság az, amit a FIDESZ- és Orbángyűlölők művelnek. Akik mindig a rezsitámogatás ellen fröcsögtek tehetetlen dühükben, most meg egyszerre visszasírják. Ráadásul szüntelen szajkózzák azt a hazugságot, hogy a kormány elhibázott politikája okozza. Egy közepes képességű csimpánz is fölismerné az összefüggést a háború, a szankciók és az inflációs pszichózis között. Az ilyenekkel értelmetlenség vitába szállni, intelligencia és erkölcsi szintjük minden igényt kielégítően alulmúlhatatlan.
-Zsolt-
2022. december 30. 21:46
Akkor úgy látszik, az akinek havi 4000 Ft volt a villanyszámlája, és most meg 24.000 Ft lett, az már a felső egyharmadban van fogyasztás tekintetében, nem az alsó 67%-ban, akiknek állítólag nem emelkedett. Megtörtént eset.
Lajoss
2022. december 30. 16:41
Azt hazudtok,amit akartok.
cutcopy
2022. december 30. 14:05
Helyes, a kétharmadot semmiképp nem érinti.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!