Rendkívüli kormányinfó perceken belül

2022. december 06. 21:53

Kövesse velünk élőben a bejelentést!

2022. december 06. 21:53
null

A soron kívüli Kormányinfó 22.30-kor kezdődik majd. A tájékoztatóról szóló tudósításunkat ide kattintva olvashatja!

Nyitókép: Facebook

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2022. december 07. 14:53
Hát köszönöm a jellemzést, de én nem tudnálak a személyedben megsérteni! Ti még erre is képesek vagytok. Nem hiába ettétek meg a röpcédulát is, csak győzzön a mozgalom! Én haladároknak hívlak benneteket, te engem bolseviknek! Ez elég sértő. Főleg, hogy 37 évet éltem Nagyváradon és a bolsvikeket megtapasztaltam a bőrömön és bizony többnyire rátok jellemző, hogy milyenek!
Kybon
2022. december 06. 23:17
Csodálatos, ahogy megy ITTEN a fesztivál! Gratulálok a szófosó-világbajnokoknak! Hajrá! (Mellesleg megjegyezném, hogy a Hernádi kiállása egészen üzleties. Nekem tetszik az ilyen bizniszmen-komolyságú nézés és hanghordozás. Ráadásul AMIT mond, az sem hülyeség. Szóval, neki is jut grat, és persze pezsegő italféleség!)
Zsolakomarom
2022. december 06. 22:53
Ha a kapzsi MOL zsidokra probaljak kenni a balhet, elore szolok: nem vk vevo a kommunista faszsagokra A MOL penzt akar keresni a reszvenyeseknek = nem bun A geci el akarja lopni egy sikeres ceg profitjat = fobenjaro bun Szoval remelem ennel vmi jobbat talalnak ki.
T. Péter
2022. december 06. 22:46
Természetesen a kormányinfón is hazudnak, " tegnap életbe léptetett szankciók miatt van hiány". Persze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!