Spigiboy bohócnak nevezte Fluor Tomit, aki szerinte a népszerűségért politizál

2022. december 16. 12:30

Spiegelhalter László, művésznevén DJ Spigiboy interjút adott a Talk44 podcast-csatornának, melyben éles kritikát fogalmazott meg azokról az előadókról, köztük Fluorról, akik gyakran csak a népszerűség növekedéséért politizálnak.

2022. december 16. 12:30
null
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Spiegelhalter László volt Ábrahám Róbert mára közéleti és celeb botrányairól ismertté vált Talk44 elnevezésű internetes műsorának a vendége. A DJ Spigiboy néven nagy karriert futott zenész, aki mellette Vácrátót polgármestere, részletesen beszélt arról, miért van az, hogy egyes zenészek belefognak a politikába. Kiemelte Fluor Tomit, aki rendre azzal kerül bele a honi ellenzéki médiába, hogy igyekszik minél megbotránkoztatóbb kijelentéseket tenni. A rapper az áprilisi országgyűlési választásokat követően például Kosztolányit idézve úgy fogalmazott,

Gátlás nélkül megsért embereket

Fluor aztán augusztusban üzent Tóth Gabinak, miután észrevette, hogy az ország egyik legsikeresebb énekesének egy Rolex órája van, hogyha tudta volna, hogy ezzel jár a kereszténység, akkor kicsit jobban hitt volna Istenben. 

– reagált DJ Spigiboy.

Spiegelhalter László úgy folytatta, Fluor Tomi az az előadó, aki gátlás nélkül megsért embereket, ezért is meri kimondani a bohóc jelzőt. A zenész-politikus szerint több előadó is azért fekszik rá a közéleti és politikai témákra, mert a mögöttük álló médiumok ezt meghálálják.

– jelentette ki.

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DonCiccio
2022. december 17. 08:37
Kik ezek ? Ismerni kellene őket ? A fotón valamelyik BKK buszvezető van ?
Lajoss
2022. december 17. 07:49
Nímandok egymás közt..
LancelotDuLac
2022. december 16. 18:00
na és, ki az a Spigiboy és ki az a Fluor Tomi?
koronaszepe
2022. december 16. 15:48
Spigiboyt viszont határozottan előre viszi, a büdös életben nem hallottam még róla...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!