Kihirdette az „év állatát” a DK

2022. december 29. 17:16

Az ellenzéki párt legújabb bejegyzésében Orbán Viktort egy pávához hasonlította.

2022. december 29. 17:16
null

Meglepő bejegyzéssel rukkolt elő csütörtök délután a Demokratikus Koalíció. Azt a kérdést tették fel követőiknek, hogy szerintük

Majd ismertették a saját álláspontjukat, hogy „szerintünk a páva. A színes tollai feledtetik valódi énjét és sokakat tud elbűvölni jellegzetes táncával. Egészen addig, amíg akkorát nem zakózik az uniós pénzekért folytatott reménytelen kuncsorgás közben, hogy az Európai Bizottság adja a másikat” – írták. 

Ezután azzal folytatták, hogy „sokan vétették már el a tánclépést, de 5000 milliárd forintot csak ő tudott elveszíteni”.

Vágó István és Juszt László is pávatáncosnak nevezte már korábban a miniszterelnököt

Nem ez volt az első az év során, hogy a magyar miniszterelnököt pávához hasonlították, illetve „pávatáncosnak” nevezték közéleti szereplő, szervezetek. Többek között a DK-s Vágó István és az ellenzéki megmondóemberként szereplő egykori tévés, Juszt László is illette ezzel a jelzővel Orbán Viktort.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. január 02. 05:32
Az állata maga a DK! Eladták a hazát!
bela barva
2022. december 30. 15:46
Az év állata a Trichechus manatus , a DK névadója és kabalaállata. Az arca és teste.
Kamcsatka5
2022. december 30. 13:38
Szerintem ezen a címen csak a plovdivi lamantin meg a biciklitolvaj fia osztozhat!
NTLLK
2022. december 30. 12:15
Az év állata a gödény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!