Vágó István „rubelfrakció-vezetőnek” nevezte Kocsis Mátét

2022. december 18. 13:07

Az egykori tévés arra reagált, hogy Kocsis „leharcolt és mindenhonnan kirúgott dollárújságírónak nevezte” több DK TV-sel együtt.

2022. december 18. 13:07
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a DK TV pénteki adása kapcsán úgy fogalmazott:

„A Gyurcsány TV (bocs, inkább show) mai adásában néhány leharcolt és mindenhonnan kirúgott dollárújságíró feszeng”

„Engem például Kocsis Máté elvtársai rúgtak ki a tévéjükből”

Erre reagált Vágó István közösségi oldalán. Válaszában Kocsis Mátét „rubelfrakció-vezetőnek” nevezte. Majd azt a kérdést tette fel, hogy nem unják-e még a „dollárújságírózó baromságot”.

Majd rátért arra, hogy „ez a »mindenhonnan kirúgott« azért némileg szépíti (?) a történteket.

– írta meg a bejegyzésben.

Majd azzal folytatta, hogy Kocsis „azt viszont helyesen jegyzi meg, hogy »mindenhonnan«. Csak mert »Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk« – ha emlékszik még Kocsis a »rubeljobboldal« vezetőjének veretes szavaira...

„Mellékelek néhány cizellált és érdemi (!) hozzászólást a posztja alól, Hont András benyalós kommentjét kihagyom...” – szúrt még egyet oda bejegyzése végén Hont András publicistának is Vágó István.

Vágó István vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NullaSalus
2023. január 02. 19:03
A kvízpatkánynak mi a véleménye arról, hogy a pártelnöke a saját házába invitálta Putyint? Vagy 2006-ban Oroszország még demokrácia volt?
Ati Papa
2022. december 20. 13:32
Valamikor szimpatikus volt és kedveltem Vágót. Valaki meg tudja mondani, hogy az az ember aki valamikor sokak kedvence volt hogy tudott így lealjasulni? Értem én, hogy a pénz sok embert ki tud forgatni emberi mivoltából, de azért a tükörbe is bele kellene nézni néha szégyenérzet nélkül. Ennyi évesen mire gyűjt még ahelyett, hogy egyenes gerinccel járva élvezné a valószínűleg nem kevés nyugdíját?
ChatBot
2022. december 19. 13:34
A magyar választók nap mint nap szembesülhetnek a keleti nyitás katasztrofális következményeivel a boltokban, munkahelyekn és az energiaszolgáltatóknál.
amca
2022. december 19. 13:31
Vágóóóópisttta. Te már az AMWAY idejében is 1 bangóné voltál. Kaptad a milliókat. azt se tudtad mit jelent az AMWY ::::!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!