Mérő Vera el van ájulva Majkától: Veleszületetten baromi intelligensnek tartom

2022. november 18. 11:09

„Nem mellesleg, k*rvajó szám lett ez” – értékeli a rapper legújabb klipjét a nőjogi aktivista.

2022. november 18. 11:09
null

Ahogy egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, új videóklippel jelentkezett Majka és az egykori Anti Fitness Club frontembereként ismertté vált Molnár Tamás. A szerzőpáros az „Azt beszélik a városban” című dalban nem kíméli a hazai politikai elit főszereplőit, pártállástól függetlenül mindenki megkapja a magáét. Mérő Vera, Facebook-oldalán osztotta meg a klipet, amelyhez a következő kísérőszöveget posztolta: 

„Én eddig is nagyon bírtam ezt a csávót, mert veleszületetten baromi intelligensnek tartom és általában nagyon normális, korrekt fickó benyomását kelti. Nos, ez az álláspontom most sem változott. Kösz, Majka, remélem, sokan meghallják, amit mondasz. Nem mellesleg, kurvajó szám lett ez, ha nem is vagyok egy nagy rapper, azért felismerem a jót” – olvasható a bejegyzésben.

A klipet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2022. november 20. 17:55
Nagyon érdekes hogy a személlyel,személyekkel foglalkoztok és nem a dal tartalmáról.Tök mind1 hogy ki írta,ki adta elő eszt a számot, a tartalom az érdekes és az hogy oszt jobbra és balra is.Tulajdonképpen egy társadalom kritikai mű.Mellesleg az előadó személyét dícsérnétek ha Orbán mennybemeneteléről reppelt volna és nem a "szökik a meleg"az ereszcsatornán esetről.
Madasa Hatter
2022. november 20. 08:48
:) Egy ózdi suttyóról beszél, aki talált egy 'aranyrögöt' és kapaszkodik mint egy majom. A suttyósága nem változott csak most nem lopott holmikban jár. A rafináltsága abban áll hogy miközben lakásokat vásárol a budapesti belvárosban, kicsit úgy csinál mintha kormányellenes lenne, mert penge élen táncol, és tudja hogy a busz alá dobja a bulvár 2 perc alatt ha valaki levezeti hog mennyi pénzt keresett az Orbán kormány által lehetővé tett adózási rendszerben. Amivel nem lenne semmi probléma ha lenne gerince, de nincs neki. Mert egy suttyó Ózdról.
Namond
2022. november 19. 05:08
Mérő Verának igaza van, fétise egy barom intelligenciájával jelentkezik.
machet
2022. november 18. 20:55
Hát jól felismerte az értéket ez a nőjogi aktivista, vagy mi, az biztos.Micsoda egy hulladék produktum.Ilyenekkel keresnek pénzt ebben a beteg világban. Ehhez azután nagy veleszületett intelligencia kell,kétségtelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!