Szerdától már az új minisztérium vezeti a Energia-veszélyhelyzeti operatív törzset

2022. november 29. 10:42

Lantos Csabához kerül a feladat.

2022. november 29. 10:42
null

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Facebook-oldalán jelentette be, hogy kedden tartották az utolsó Energia-veszélyhelyzeti operatív törzset, melyet még a Miniszterelnökség irányított.

– közölte Gulyás Gergely.

Kicsoda Lantos Csaba, az új energiaügyi miniszter?

Ahogyan arról a Mandineren is beszámoltunk, Palkovics László a Technológiai és Ipari Minisztérium minisztere benyújtotta lemondását, amit Orbán Viktor elfogadott. Gulyás Gergely hétfőn rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, igazak voltak a sajtóhírek, Palkovics László távozik a hivatalából. A TiM-et megszüntetik, helyette új minisztérium alakul Lantos Csaba vezetésével.

Nyitókép: Facebook

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citra
2022. november 29. 11:57
Kéne nekem is vmi jóféle állásülés ottan. Köszke Olan havi nyóccázé.
nick89
2022. november 29. 11:52
"Szerdától már az új minisztérium vezeti a Energia-veszélyhelyzeti operatív törzset" A Kormányzati Idiotizmus Elleni Minisztériumot ki vezeti? És a Korrupcióért Elítélt Közszolgák Munkáltatását Felügyelő Minisztériumot?
vemiko
2022. november 29. 11:12
Sok sikert és erőt kívánok a működésükhöz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!