Börtönbe vonult Galambos Lajos

2022. november 16. 13:50

Gyurcsány egykori titkosszolgálati főnöke szerda reggel vonult be.

2022. november 16. 13:50
null

A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy szerda reggel bevonult a börtönbe a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatója, Galambos Lajos. A Nemzetbiztonsági Hivatal korábbi főigazgatóját többek között azzal vádolta meg az ügyészség, hogy

százmilliós összeggel vesztegette meg őt Jakubinyi Róbert, az alvilág ismert alakja. Galambos mindezekért szeptemberben négy év letöltendő börtönt kapott jogerősen.

A lap úgy értesült, hogy Galambos büntetése kétharmadának letöltése után feltételesen szabadulhat, ezt megelőzően pedig valószínűleg élhet a reintegrációs őrizet lehetőségével. Úgy fogalmaznak, ez a tíz hónapos kedvezmény azt jelenti, hogy az egykori NBH-főnök nyomkövetővel, otthon töltheti majd le büntetésének utolsó hónapjait.  

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2022. november 16. 17:21
Nem ebben volt benne valami Földes László, aki elvett egy szépségkirálynőt? Azzal mi van, mennyit kapott? Az is titkos tiszt volt, ő hozta be Ázsiából a segély konzerveket, aztán eladták!
Vakfolt
2022. november 16. 17:00
A trombitáját nem viheti?
Paskai
2022. november 16. 16:21
Minden besúgó ezt érdemli! Patkányok!
llnnhegyi
2022. november 16. 16:15
A Gyurcsány kormány szemétségei elnyerik illő jutalmakat. Feri eddig megúszta. Csak hatalmas politikai pofonokat kapott. Nézzék meg csak az arcát Ferkonak! Vörös az állandó ütlegtől!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!