Így pózolt Kis Grófo a válogatott tagjaival (fotó)

2022. november 21. 13:26

A „bulibáróval” lett teljes a buli.

2022. november 21. 13:26
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, vasárnap játszotta utolsó meccsét a magyar válogatott tagjaként Dzsudzsák Balázs. A görögök ellen vívott barátságos mérkőzés 2-1-es magyar győzelmet hozott, amit a fotók alapján megünnepelt a válogatott. 

A buli pedig a „bulibáróval”, Kis Grófoval lett teljes, aki végigszurkolta a találkozót a lelátón, majd a meccs után Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Nagy Zsolt és az utolsó pillanatban gólt szerző Kalmár Zsolt társaságában mutatkozott. 

A közös fotót alább tekinthetik meg:

A zenész vasárnap este azonban nemcsak a focistákkal örült az eredménynek. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel is megosztott egy közös képet a Facebook-oldalán.

Nyitókép: Kis Grófo Facebook-oldala

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Grenki
2022. november 22. 06:09
Taps...a fajtársaitól meg közben egyre rosszabb a közbiztonság Mo-n...
Töki
2022. november 22. 01:20
Azt a fasszopó, hazug kurva anyját az összes neolibernyákos köcsögnek! A bal oldal idején, csak a segély ment! Az kurvára nem volt baj! Most, hogy végre azt csinálja, amit mindig is csináltak - hisz a vérében van -, húzza a talpalávalót a magyarnak! Ez a normális!
sorivo4
2022. november 22. 00:16
Aztán köpjetek ám, ha szivárványos szalagot láttok.
Láncfűrészes Attasé
2022. november 21. 23:57
Látom már, a nemzeti futball válogatott házi zenésze, Kisgrófo fogja legközelebb a Nélküledet előadni, kreatív, ízléses feldolgozásban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!