Új feladatot kapott Müller Cecília

2022. november 10. 19:20

A koronavírus-világjárvány által okozott megbetegedésben elhunytak hozzátartozóinak megsegítésére létrehozott, közhasznú tevékenységet végző alapítvány tevékenységében segédkezik a tisztifőorvos.

2022. november 10. 19:20
null

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtöktől új feladatot adott Müller Cecíliának a Magyar Közlönyben megjelent új szabályozás alapján. A kormány módosította a fővárosi és megyei kormányhivatal, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatal népegészségügyi feladatai ellátásáról, továbbá az egészségügyi államigazgatási szerv kijelöléséről szóló korábbi rendeletét.

A kormányfő az országos tisztifőorvost jelölte ki a koronavírus-világjárvány által okozott megbetegedésben elhunytak hozzátartozóinak megsegítésére létrehozott, közhasznú tevékenységet végző alapítványra vonatkozó feladatok ellátására.

A koronavírusban elhunytak hozzátartozói támogatást kérhetnek az alapítványtól, amely a kérelem megalapozottságának vizsgálatához a járványügyi feladatkörben eljáró egészségügyi államigazgatási szervtől, mostantól tehát Müller Cecíliától kérhet adatot – írja a 24.hu.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsui
2022. november 11. 08:21
Két éves vakcinaátb..szás, és az Operett Törzs döntéselőkészítő anyagainak 10 éves titkosítása után van pofája....
Sumi
2022. november 10. 20:31
"Az élet legfontosabb dolga a jó temetés." (Kacsanyúl)
3M..
2022. november 10. 20:21
Átvágott, ezt két phizer után mondom.
Davidov
2022. november 10. 20:21
Kecskepásztor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!