Elmenekült a kellemetlen kérdések elől Tordai Bence (videó)

2022. november 28. 14:40

A Párbeszéd politikusa komolytalannak tartja a titkosszolgálat jelentéseit a baloldali támogatásokról.

2022. november 28. 14:40
null

Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, Rákay Philip leleplező videóval jelentkezett, amelyből kiderült, hogy  van egy képernyőmentése a Korányi Dávid nevével fémjelzett Action for Democracy (AfD) honlapjáról, amely a kommunikációs szakember bizonyítja,

a baloldal hónapok óta hazudik arról, pontosan kitől és mire érkezett a hárommilliárd forintnyi támogatás.

A videóban Rákay Philip ezen kívül bemutatta azt is, hogy bár 3.014.643.717 forintnyi adományról tudunk, a honlapon lévő számláló szerint csak 11 darab adományozás történt. 

Bohár Dániel, a Megafon munkatársa hétfőn azt szerette volna megtudni tordai Bencétől, a Párbeszéd társelnökétől, hogy mit gondol arról, hogy nem tízezrek, hanem csupán „csak 11 ember támogatta a kampányt az Egyesült Államokból”.

Erre az ellenzéki politikus úgy reagált, hogy „ezt csak Ön állítja”. Ezt Bohár rögtön megcáfolta, kijelentette, hogy az Action for Democracy honlapján is látható. Erre Tordai azt mondta, hogy „majd akkor hogyha ott is elolvastam, akkor reagálok rá.” 

A riporter mindezek után szerette volna megmutatni Rákay videóját a leleplezésről, amely azonban szemlátomást nem érdekelte a képviselőt. Majd azzal igyekezett kilépni ebből a helyzetből, hogy azt mondta:

„Komolytalan dolog, hogyha a titkosszolgálatok ennyire képesek”

Eközben egy másik orgánum riportere arra volt kíváncsi, hogy meglepte-e a képviselőt a titkosszolgálati jelentés. Erre Tordai Bence azt felelte, hogy „komolytalan dolog, hogyha a titkosszolgálatok ennyire képesek, akkor adják be a felmondásukat”.

A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

Fotók: Földházi Árpád

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2022. november 28. 20:11
ÚÚÚh! De ijesztő ez a pali. Abban a biciklis sapkában úgy néz ki, mint egy Alien. Csak ez a Fletó seggéből bújt ki.
tetx
2022. november 28. 20:11
majd seggét megvakarva, fáról fára továbbugrált rothadt banánt és férgeket keresve...
amca
2022. november 28. 19:58
Ez a nyomorék tud bicajozni ?? Azt hittem azt csak a drnélküli, jogsinélküli ,angolnélküli Birka, nyírtassi tahó tud..
artojan
2022. november 28. 17:55
Tordai számára ,a legkellemetlenebb kérdés :Miért nincs a lakásában tükör ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!