Népszámlálás: Három nappal, szerda délelőttig hosszabbítják meg az online kitöltési szakaszt

2022. október 16. 22:36

A vasárnapi nagy érdeklődés miatt döntött így a KSH.

2022. október 16. 22:36
null

A vártnál is jóval többen hagyták a népszámlálási kérdőív online kitöltését az utolsó napokra. A nagy érdeklődésre tekintettel a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerda 10.00 óráig meghosszabbítja a népszámlálás online adatszolgáltatási időszakát – közli a KSH a honlapján.

A kérdőíveket eredetileg október 16. éjfélig lehetett önállóan, az interneten kitölteni a postán megkapott, 12 jegyű belépési kód megadásával. A nagy érdeklődés miatt azonban a KSH úgy döntött, meghosszabbítja az online adatszolgáltatási időszakot. Vagyis

a kérdőívet október 19. délelőtt 10.00 óráig lehet az interneten kitölteni,

így mindenkinek lehetősége lesz önállóan, online megválaszolni a népszámlálási kérdéseket.

Az internetes kitöltés továbbra is a legegyszerűbb, leggyorsabb és legkényelmesebb módja a válaszadásnak, akik ezzel nem élnek, november 20-ig kérdezőbiztosok keresik fel őket.

Az online kitöltés kapcsán felmerülő kérdésekre a nepszamlalas2022.hu  Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) aloldalán kaphatnak választ az érdeklődők, illetve rendelkezésre áll a népszámlálás ügyfélszolgálata, ahol telefonon az ingyenesen hívható zöld számon (+36-80-080-143) kérhetnek tájékoztatást – írják.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dugin
2022. október 17. 08:43
Az emberek nagy része bolond, vagy félhülye. 5 perc kitölteni ezt a szart vagy annyi se személyenként, a feltett kérdések 80%-ra már most is megvan a válasz az államháztartás különböző rendszeriben. Amúgy meg azt írsz oda, amit akarsz, pont leszarják a népek. De ha mégis elkapnak, személyesen Soros Gyuri fog seggbe durrantani.
Csakislovacska
2022. október 17. 08:26
Üljünk csak jómagyarok mindnyájan a pletykagép előtt és nyomkodjuk serényen,mert azt mondták! Majd ettől aztán eljön a szép új világ,vagy ahogy az ikejában mondják a szkándinávijen szlipingendliving!
metálgitár
2022. október 17. 08:24
Megjegyzem, az adatszolgáltatás miatt rettegőknek remélem nincs okostelefonja...
Osztap Bender
2022. október 17. 08:17
A nagy érdeklődés miatt azonban a KSH úgy döntött, meghosszabbítja az online adatszolgáltatási időszakot. Ilyen az, amikor az állam is ordas módon hazudozik! A kérdőív kitöltő fércmű újra összeomlott, ugyanúgy mint az első napokban is. Akkor annyira, hogy ha eljutottál valameddig, regisztráltál, aztán kiléptél, visszalépés esetén már furcsa dolgokat mutatott. Neved helyett például a változó nevét. (%1) Aztán elértem oda, hogy anyám mikor költözött Magyarországra (mindig itt lakott, én is itt születtem) és onnan nem lehetett szabadulni. A "helpdeskes" kislány csak azt tudta ismételgetni, hogy "nem tudok segíteni, próbálja újra". Végül új azonosítót igényelve, egyvégtében sikerült kitölteni, elküldeni az űrlapot. Megint amatőrökre bízták a megvalósítást, akik képtelenek megbecsülni a terhelés mértéket, képtelenek ennek alapján meghatározni a technikai eszközök és hálózatterhelés szükségességét és mértékét. Minden államilag készített program, kérdőív, stb. így kezdi a működését. (lásd. nav) Persze nincs min csodálkozni ezeken egy olyan országban, ahol egy .... politikusra, Deutsch Tamásra bízzák a "digitális jólét" megvalósítását, ami természetesen szintén befuccsolt a linuxos rendszerükkel és alkalmazásaikkal együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!