Herczeg Zoltán a börtönről: Voltam kollégista, ismerős a bezártság, a vacak étel és a rossz társaság

2022. október 27. 09:20

Barátján keresztül üzent a drogügybe keveredett divattervező.

2022. október 27. 09:20
null

Úgy tudom, annyit üzent, hogy nyugodjon meg, mert »voltam kollégista, ismerős a bezártság, a vacak étel és a rossz társaság«. Amennyire azonban tudom, mélyen le van sújtva, és mivel nagy az igazságérzete, folyamatosan azon rágódik, miért történt ez vele. Ráadásul napokig abban a ruhában volt, amiben letartóztatták: úgy tudom, csak kedden küldhettek be neki tiszta holmi” – nyilatkozta a Blikknek a napokban drogbirtoklásért és terjesztésért letartóztatott Herczeg Zoltán egyik ismerőse.

A divattervezőt pénteken fogták el egy rajtaütés során, vasárnap elrendelték letartóztatását. A kihallgatáson a drogfogyasztást elismerte, a terjesztést nem, de ennek ellenére a BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A férfi ismerőse szerint egy, az ügyben szintén érintett férfi dobta fel a dizájnert. „Azt hittem, létezik betyárbecsület, de már tudom, hogy nem. Úgy tudom, az az illető vallott Zoli ellen, aki szintén érintett volt Herczeg drogügyében. Több közeli barátja és a párja is figyelmeztette már, hogy vigyázzon ezzel az emberrel, mert elég rossz híre volt”  – mesélte a lapnak Herczeg közeli barátja.

A Blikk úgy tudja, Herczeg és az ügyben szintén érintett férfi nemrégiben egy fényűző születésnapi partin is részt vettek, amelyhez egy egész szórakozóhelyet béreltek ki.

Sajtóértesülés szerint H. Zoltán tagadja a drogkereskedelmet, de a fogyasztást elismeri

Mint arról beszámoltunk, rendőrök csaptak le H. Zoltán ismert divattervezőre október 21-én, pénteken. Hangsúlyozták, hogy a férfi lakásában jelentős mennyiségű „kábítószergyanús anyagot" találtak. A BRFK nyomozói két férfit fogtak el a IV. és a XIII. kerületben, egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másik férfinál körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, az elsődleges adatok szerint kokaint találtak.

Nyitókép:  Facebook

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
norbert1970
2022. október 28. 20:46
Csak a koleszban nem lett baj abból ha zuhanyzás közben leesik a szappan.
Házam Hazája
2022. október 28. 00:51
Rendes, világlátott fiatalok, akik Hazatértek. Ez nem HZ. https://www.youtube.com/watch?v=cS76dSK_m98
Öreg Palóc
2022. október 27. 17:40
A "rossz társaság" ! :O :)))) Remélem ez majd eszükbe jut nekik is amikor oda kerülsz. :)
nempolitizálok
2022. október 27. 16:10
Ráadásul ott még meg is dugnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!