Megérkezett a kötcsei piknikre Orbán Viktor

2022. szeptember 10. 15:34

A kormányfő 16 órakor mond beszédet.

2022. szeptember 10. 15:34
null

Megkezdődött az őszi politikai szezon, ami hagyományosan idén is a kötcsei piknikkel indul. A helyszínre már Orbán Viktor is megérkezett, a miniszterelnök várhatóan 16 órakor mond majd beszédet – olvasható az Index beszámolójában.

A portálon azt írják: a miniszterelnök várhatóan bizalmi körben, sajtónyilvánosság nélkül ad majd iránymutatást saját párttársainak, beszéde 16 óra körül várható. A kormányfő délután 3 óra előtt néhány perccel közösségi oldalán is bejegyzést tett közzé.

– olvasható fotóján.

„Határozottan képviseljük a pozíciónkat”

Az Index kiemeli: a kormányfővel egy időben Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is a helyszínre érkezett. Arra a kérdésükre, hogy hol van hazánk helye az Európai Unióban, azt felelte, hogy

Orbán Balázs hangsúlyozta: az európai politika alakításában nagyon fontos szereplő V4-es együttműködés és Magyarország, így „nem engedhetjük, hogy  a mindennapi életünket befolyásoló döntések nélkülünk szülessenek meg”, ezekben aktív szerepet kell vállalnunk.

– mondta a miniszterelnök politikai igazgatója.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. szeptember 11. 11:28
Összehordta a sok tolvaj szemetet a szél!!!
Lajoss
2022. szeptember 10. 18:10
Anikó asszony vehetne neki egy kevésbé tahó napszemüveget..
Lajoss
2022. szeptember 10. 17:30
A felcsúti Cipolla éves eligazítása a birkáknak..:)
Pierre
2022. szeptember 10. 17:15
a gazember es az udvartartasa. Szeretnem mar a borton udvaran elkapott foton latni a szarnysegedeivel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!