Gyurcsány Ferenc: Rongy emberek, rongy kormány

2022. szeptember 26. 13:53

„Van rongy ember, vannak még rongyabbak. És van a legrongyabb ember” – fogalmazott a parlamentben a bukott miniszterelnök.

2022. szeptember 26. 13:53
null

Az Országgyűlés hétfői ülésén Orbán Viktor napirend előtti felszólalása után az ellenzéki pártok képviselőcsoportjainak vezetői szólaltak fel, így többek között Gyurcsány Ferenc is.

A baloldal vezére szerint a magyar kormány „háborús bűnökkel vádolt vezetőket védenek (...) hivatalosan találkoznak és kezet fognak a gyilkosokkal. Ez undorító”.

A világ Ukrajna népével van, önök meg Putyinnal”

– mondta Gyurcsány. Ezzel kapcsolatban úgy vélekedett: „van rongy ember, vannak mégrongyabbak. És van a legrongyabb ember”.

Gyurcsány emellett arról is beszélt, hogy Magyarország szerinte „technikai értelemben államcsődben” van. „Nagy száj, kis tehetség. Láttunk már ilyet, előbb-utóbb vége lesz” – zárta beszédét Gyurcsány.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 352 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. szeptember 27. 21:58
Te riherongy , senkiházi büdös paraszt,Te ugatsz, fogd be a pofádat, és huzzál El a bolgár kurváddal együtt! Nem kérünk ilyen riherongyokból!
Ani40
2022. szeptember 27. 09:11
Nézd már! A szar ember rongyemberezik! Sokat számít ám, hogy mit böfög. :-)
ringwoodite
2022. szeptember 27. 08:49
Kopog a homlokod Feri a hamis próféta imázstól...
Rizsa
2022. szeptember 27. 08:03
Az árnyékszékben meg egy csomó szar van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!