Meghekkelte az abortuszpárti tüntetést Bódi Ábel mozgalma (videó)

2022. szeptember 28. 20:59

Az Identitás Generáció leszögezte, „szerintünk senki élete nem mérhető pénzben. Minden élet számít.”

2022. szeptember 28. 20:59
null

Ma (szerdán) a szívhangrendelet ellen tüntettek a Kossuth téren – derült ki az Identitás Generáció Youtube-csatornáján közzétett videóhoz írt kísérőszövegből.

De mint a felvételen is látszik, Bódi Ábel és mozgalmának tagjai úgy gondolták, hogy visznek egy kis ajándékot a tüntetőknek. 

A rózsaszín és kék lufikra abortusztúlélők arcképei olyan üzenetek kerültek, mint például hogy

Az Identitás Generáció ugyanakkor ehhez hozzátette, hogy „szerintünk senki élete nem mérhető pénzben. Minden élet számít.”

A Bódi Ábelék akciójáról készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. szeptember 29. 16:26
Most olvasom, hogy a Samsung telefonok puffadnak. Valaki gumi nélkül mobilozik? Lesz Uniós rendelet erről? És kinyomhatom belőle a puffadást? https://dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Ftech%2Fcellanaplo%2F2022%2F09%2F29%2Fismet-nagy-a-baj-tomegesen-puposodnak-a-samsung-telefonok-akkumulatorai%2F
istvanpeter
2022. szeptember 29. 14:34
Némileg csodálkozik az ember, hogy a gyilkosságot egyáltalán miért engedik meg.
Mócsing
2022. szeptember 29. 10:42
5 férfi , nem csalódtam :) :) -
zsuuuzsaaa
2022. szeptember 29. 02:47
... egyébként van abban valami egészen abszurd, hogy élő emberek, akik túlélték a magzati kort, megadatott nekik a megszületés, felnövekvés élménye, ott kampányolnak, hogy más életét az indulás utáni pár hétben elkaszálják :( Még mindig azt gondolom, a terhességmegszakítás lelki terhe nem csak a szívhang miatt nagy, hanem úgy egyáltalán és egy épeszű ember nem csinál belőle rutint. Még azt is el tudom képzelni, hogy valóban van az az élethelyzet, hogy valakinek emellett kell döntenie. De hogy élők kampányoljanak az életmegszakítás mellett, hogy ezt az egyébként csendes, elmélyülésre okot adó döntést és következményt valakik harsány demonstráció - cirkusszá züllesszék, felháborító. Mintha a cirkuszbajárás jogáért tüntetnének. Mindenkinek joga van a cirkuszhoz! Nem! Ha már valaki kénytelen erről döntést hozni, szerintem megilleti a csend, a csendes elmélyülés, az átgondolás joga, ez az erőszakos kampány szerintem még belerúg kettőt a nőkbe, lányokba ... nyugaton a "férfiakba" ... Nem látom a kampányt a felelős kapcsolatok népszerűsítéséről. Nem látom a demonstrációt a hűséges párkapcsolat kialakításáról, ami egyébként magával hozná, hogy sokkal kevesebb rossz döntés szülessen :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!