Orbán Viktor a válogatottól visszavonuló Szalairól: „A mi gladiátorunk” (VIDEÓ)

2022. szeptember 21. 17:30

A miniszterelnök egy Szalai Ádámmal közös képet is megosztott a Facebook-oldalán.

2022. szeptember 21. 17:30
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Szalai Ádám szerdán bejelentette, hogy visszavonul a válogatottól. 

A 34 éves csatár szerdai sajtótájékoztatóján közölte, hogy a németek elleni pénteki, valamint az olaszok elleni hétfői Nemzetek Ligája-találkozó az utolsó két meccse lesz a címeres mezben.    

Szalairól Marco Rossi, a válogatott vezetőedzője korábban azt nyilatkozta, hogy

„Köszönjük, Kapitány!”

A csapatért és a magyar futballért végzett lelkiismeretes munkáját Orbán Viktor miniszterelnök is megköszönte közösségi oldalán. Egy a játékossal közös képet osztott meg, amelyre csak annyit írt, hogy „Köszönjük, Kapitány!”, kísérőszövegként pedig, hogy „A mi gladiátorunk”.

A közösségi médiában több véleményvezér is megköszönte a válogatottól búcsúzó csapatkapitány eddigi sporttevékenységét.

Szarvas Szilveszter, a Megafon Központ főszerkesztője többek között felidézte az Izland elleni meccsen elmondott öltözői beszédét:

De sokak számára feledhetetlen marad az osztrákoknak lőtt gólja is, amelyet Hajdú B. István kommentált, úgyszintén felejthetetlen módon:

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. szeptember 22. 07:57
Sosem ő volt a legjobb focistánk, de mindenkinél jobban akart és ezt megkövetelte mindenki mástól is a pályán és azon kívül is. Csak egy dologért haragszom rá. A 2016-os oszrákok elleni meccsen kb 85 perce álltunk sorba sörért. Kettő-három korty fogyott belőle, amikor betalált a pohár meg messze szállt... Megtiszteltetés volt neked szurkolni Kapitány, remélem maradsz a csapat körül és továbbra is űzött-hajtós őket, legalább a vonal mellett. Az olasz meccs végén a taps és a Himnusz pedig neked szól majd.
Töki
2022. szeptember 21. 22:54
Vityám! Nagy respect!
Töki
2022. szeptember 21. 22:52
Ádikám! A legnagyobbak között vagy! Örökké ott is maradsz! Belőled kéne vagy 5.
foldizs
2022. szeptember 21. 19:57
Gladiátor, mi? "Harc, harc, harc, ágyú, harc!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!