A klímakatasztrófa ránk rúgta az ajtót

2022. augusztus 15. 17:59

Megfizetik a magyar emberek az árát az elhibázott zöldpolitikának, elhibázott gazdaságpolitikának és elhibázott külpolitikának.

2022. augusztus 15. 17:59
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea

„A klímakatasztrófa ránk rúgta az ajtót. Már senkinek nem kell magyarázni a brutális aszályok és hőhullámok korában, hogy mit jelent, hogy megváltozik a Földünk éghajlata, és nem kell magyarázni, amikor látják az emberek a boltban az ezerforintos kenyeret.

Nem kell többet magyarázni, hogy mit jelent a fenntarthatóság, és miért fontos az, hogy az erőforrásainkkal fenntartható módon bánjunk, amikor olyan durva energiaválság van, hogy a családok rezsiszámláját több mint ezermilliárd forinttal kell kipótolni adófizetői pénzekből, tehát mégiscsak megfizetik a magyar emberek az árát annak az elhibázott zöldpolitikának, elhibázott gazdaságpolitikának és elhibázott külpolitikának, amit az elmúlt években láttunk.”

Nyitófotó: Facebook

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendzsó Boy
2022. augusztus 16. 16:14
Ez a kabuli örömlány a béka seggét is csillagászati távcsővel látja olyan mélyen van! Ő állította hogy Karácsony (még egy hülye) 630000 négyzetkilóméter zöldterületet adott át Budapesten!A baj csak az hogy ez egy Franciaországnyi terület!Erre jön egy másik önjelölt fűrészporfejű zöld aki azt állította hogy hatszoros mennyiségű erdőre volna szükség,ezzel is az a baj hogy kevés lenne az ország területe ehhez! A folyók vizét fel kell fogni vítározókkal tavasszal és ősszel,nem a gátakat emelni az égig ! Az elhibázott folyószabályozások oda vezettek hogy a víz átszalad rajtunk a tél utáni olvadáskor (a kanyarok levágása) ! A vizet akkor kell felfogni amikor van,olvadáskor és az őszi esőzéseknél. Az ilyen és hasonló intézkedésekkel enyhíthető lenne az aszály! Ezek a zöldek nem a természetet a vegetációt,hanem az emberi rossz természetüket védik!
bf109g6
2022. augusztus 16. 14:33
Ahhhammm... Tehát most a szénerőműveket kellene újraindítani, mint a nagyon-sötét-zöld nyugaton. Mert atom már nem lenne. Gáz sem kéne. Fát nem vágunk ki. Timike te nagyon hülye, te mivel fűtesz? Ha nincs nap (vagy túl sok van, a napelemek hatásfoka a hőmérséklet emelkedésével erősen csökken), nem fúj a szél, miből lenne áram alaperőmű nélkül? A sivalkodáson túl, kedves allgemeine ellenzék, mégis mi lenne az ötlet, mit kéne tenni? Mert az, hogy a zorbán rosszul csinálta, nem javaslat. Melyik ország példáját kéne követnünk? Vagy mi lenne a saját ötlet? Pár adalék: nálunk kevés helyen éri meg a szélturbina, földrajzi okok miatt. Tárolni nem tudunk, mert nincsenek hegyi tárolóink (talán a Dunakanyarban lett volna egy, ha jól emlékszem, a Szent Mihály hegy környékén), szintén földrajzi okok miatt. A vízerőművek ellen sötétzöld tiltakozás megy mindig. Szóval, honnan lenne az olcsó energia...? És hogyan tárolnánk? Villanyrollerekben?
amca
2022. augusztus 16. 13:59
Te szélütött betty féle prost. Mész Bangóné Baromez után. Miért nem ugattál mikor a Junio 450 000 ha akácot akart kiírtani. Az Zirkaa 450 000 000 kitűnő akácfa ami csodálatos. Méz,pálinka,tea,fa fűt,bányafa,stb,stb Barommmm. Bun Cohn.
ujujuj
2022. augusztus 16. 13:35
mert ha más a külpolitika, akkor több eső esik az idén az Alföldön? Szopod annak az államnak a faszát, amelyik a világ legnagyobb károsanyag kibocsátója, te aztán a nagy zöld politikus vagy, tényleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!