Kiskutyát mentettek a tűzoltók Tiszatarjánban

2022. augusztus 15. 19:36

Szerencsére gyorsan érkezett a segítség.

2022. augusztus 15. 19:36
null

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán számolt be arról hogy munkatársaik nemrégiben egy szorult helyzetbe került kiskutyát mentettek ki Tiszatarjánban.

Mint írták, a vétlen négylábú egyszer csak egy kiszáradt kút alján találta magát. A mezőcsáti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói négy méter mélyről hozták fel a kisállatot,

– olvasható a beszámolóban.

A Katasztrófavédelem azt is hozzátette, hogy miután a kutyus újból talajt érzett a lába alatt, és kicsit megismerkedett megmentőjével, tovább is szaladt.

Nyitókép: BM Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának Facebook-oldala/mezőcsáti katasztrófavédelmi őrs

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalman
2022. augusztus 16. 17:37
Minden tiszteletem a tűzoltóké! Megváltozott a mentéssel kapcsolatos filozófiájuk. Az "átkosban" ha valaki felhívta őket, hogy a macskája nem tud lemászni a fáról, azonnal leordították a fejét.
samuka
2022. augusztus 16. 16:04
Igen, a Katasztrófavédelem és a Tűzoltók is mentenek állatokat. Mert ez is az ember feladata. Elismeréssel vagyok minden állatot is mentő, elhivatott, kiváló ember iránt. Akinek ez nem tetszik, és otrombán nyilatkozik meg, azt mélyen megvetem. Nézzetek már rá a képre könyörgöm! Ember és állat boldog! És ez nem tetszik?
Akitlosz
2022. augusztus 16. 01:49
A kutaknak szokott teteje is lenni. Amelyik kútba így bele lehet esni, azért valaki bizony felelős.
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 15. 23:05
Az első jó hír a mandineren, amióta olvasom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!