Schiffer András: Donáth Anna megváltóként térhet vissza

2022. július 07. 19:25

A volt LMP-s képviselő szerint az ellenzék az elkövetkező időben megpróbálja majd kiszorítani Gyurcsány Ferencet és a DK-t a vezető szerepből.

2022. július 07. 19:25
null

Magában az, hogy Fekete Győr Andrást leszedik, nem meglepő. Mondhatnánk azt is, hogy nincs itt semmi látnivaló – mondta Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő az InfoRádió Aréna című műsorában. Szerinte

Fekete-Győr András silány teljesítménye után ez nem meglepő.

Hozzátette: nagyon az a megérzése, hogy Donáth Anna két év múlva felbukkan majd.

„Donáth Anna megváltóként térhet vissza” – mondta a politikus, aki szerint az ellenzék az elkövetkező időben megpróbálja majd kiszorítani Gyurcsány Ferencet és a DK-t a vezető szerepből. Szerinte az ellenzék megpróbálja „újracsomagolni a dolgokat”, a vezető szerep pedig Donáth Anna kezébe kerül majd.

A Momentum Mozgalom korábbi elnökével kapcsolatban elmondta: nem tudunk semmit, hogy mit gondol Donáth Anna a világról és azon belül Magyarországról.

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vörösbegy
2022. július 08. 16:19
Egyet azért tudunk (több más mellett persze) Donáth Anna világnézetéről: abortuszpárti, azaz nem számít a magzat élete, szabadon lehet elpusztítani. Nekik nyilván nem fáj.... Gondolom a keltetőben levő kiskakasok fájdalommentes elpusztításáról szóló szavazáson amellett volt, hogy nem szabad kínozni a tojásban levő kiskakasokat, mert már éreznek fájdalmat. (Persze nem tudom, hogy akkor miért szabad bármilyen , a húsáért tartott állatot leölni, mert nyilván az is fáj nekik) Néma sikoly, Váratlan élet című filmeket javaslom az abortuszpártiaknak.
rókabácsi
2022. július 08. 11:15
donászi mester verse!
józan paraszti ész
2022. július 08. 10:47
Schiffer Langleyből kapta az infót?
gyaloggos
2022. július 08. 08:55
CSEH KATALIN meg annyira hülye, hogy nem látja, és nyomja továbbra IS a magyarellenességet Brüsszelben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!