Pottyondy Orbán tusványosi beszédéről: „Ooo, a kis Pride-führer”

2022. július 26. 11:27

Az influenszer szerint a kormányfő „a keveredést kamázza”, azt szeretné, hogy „a szivárvány minden színe dugjon egymással, csak legyenek árják a bébik”.

2022. július 26. 11:27
null

Pottyondy Edina legújabb videójában Orbán Viktor tusványosi beszédéről fejtette ki véleményét. A miniszterelnök szerint az internacionalista baloldal csele, hogy Európában eleve kevert népesség él. Orbán azt mondta, ez szemfényvesztés. Van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és van ahol európai népek keverednek, mint például a Kárpát-medencében. „Mi nem vagyunk kevert fajúak” – mondta, majd hozzátette: nem is akarunk azok lenni.

„A nemzetvezető gyorsan ki is lökte a magyarságból Liu Shaolin Sándort, Musimbe Dennis-t, vagy Kálid Artúrt” – hangoztatta a youtuber.

Amióta a Führer eltávozott, kevesen mertek ilyen nyíltan beszélni a problémáról

– fogalmazott Pottyondy. A kormányfő kijelentéseit így kommentálta: „Ooo, a kis Pride-führer. A keveredést kamázza, a szivárvány minden színe dugjon egymással, csak legyenek árják a bébik”.  Az influenszer szerint a kormányfő végighazudta az elmúlt harminc évét. „Épp most szegi meg az összes választási ígéretét” – szögezte le. 

Hozzátette, Orbán két forintért bárkinek a torkát elvágja, „de ő nem rasszista, pusztán egy szarházi”

A teljes videót itt nézheti vissza:

***

Tusványoson jártunk

Az orosz-ukrán konfliktusról és a jobboldali közösségépítésről is kérdeztük a résztvevőket a 31. Tusványoson:

Nyitókép: YouTube

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. július 27. 05:58
"A nemzetvezető gyorsan ki is lökte a magyarságból Liu Shaolin Sándort, Musimbe Dennis-t, vagy Kálid Artúrt" Libernyákékra az összetett gondolkodás egyáltalán nem jellemző, a szövegértés meg pocsék. A felsoroltak magyarok, még ha nem is európai származásúak, magyarul beszélnek, a magyar közösségért tesznek. Ne hasonlítsd már a segélyért munkanélküli gyülevész négerek és arabok inváziós hadához őket..
sheu
2022. július 27. 02:33
Rendkívül irritáló ez a nő, már a puszta megszólalása, gesztusai is undort keltenek egy egészséges lelkületű emberben. Igazi nihilista libero, se Istene, se hazája.
1000bocs
2022. július 26. 18:37
Tegye fel a kezét aki meglepődik, hogy ezek a fizetett ostobák nem veszik észre megint megkapták a gumicsontot. Pavlovi reflex. Mivel a hülyebalos mindenhol a fasisztákat vizionálja, néha kap egy félmondatot ami boldoggá teszi azt gondolván lehet eddig síkhülye volt, na de most!! Orbán megszólal, hülyebaloséknál nyálelválaztáa elindul, mi eg csak egy kávét kérünk. Most hetekig megvan a téma. Ostoba balosok..és ezek akarnak országot vezetni? Ezek? Ennyi ésszel, politikai felkészültséggel?
Vasgyari Tibi
2022. július 26. 18:24
Az USA-ban nyilvántartják a származásod, meg kell adni, afroamerikai, kaukázusi, hispanic stb vagy, az iskolák, börtönök nyilvántartják szintén a származást. Merkel nyilatkozta, hogy nem szeretné hogy a német társadalom továbbra is szőke németekből álljon, sőt deklarálták, hogy Németország bevándorló ország. Nem szégyen a származásról beszélni, a PC annál kínosabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!