Molnár Áron feljelentené Budaházy Edda férjét, amiért az megmarkolta a fenekét a Pride-on

2022. július 27. 15:27

Noár elmondása szerint megkérdezte, hogy ezt mégis hogy képzeli, majd azt a választ kapta: „Hát, te b*zi vagy, nem? Te szereted az ilyet, nem?”

2022. július 27. 15:27
null

Molnár Áron fontolgatja, hogy feljelenti a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója, Budaházy Edda férjét szexuális zaklatásért, amiért a férfi megfogta Molnár fenekét a múlt hétvégi Budapest Pride-on. 

A színész a Blikknek elmondta, hogy a férfi már a délutáni hangbeállásnál megjelent, hogy provokálja a jelenlévőket, Molnárt következetesen „noÁrkának” szólítva megkérte, hogy szerepeljen a videójában, mondván, a 444-től jött, illetve közös fotót is kért. Így aztán amikor a beszédek alatt a férfi bement a színpadhoz, a színész már tudta, kivel van dolga.

„Mondtam neki, hogy itt semmi keresnivalója nincs, felhúztam a kordonszalagot, majd ekkor belemarkolt a fenekembe.

Erre megkérdeztem, hogy ezt hogy képzeli, majd azt válaszolta: »Hát, te b*zi vagy, nem? Te szereted az ilyet, nem?«

– idézte fel Molnár a történteket. Az usánkás férfi ez után kezdte a színpad előtti provokációt, ám a rendőrök hiába jelentek meg, Molnár elmondása szerint nem mentek be a férfiért, hanem Molnárnak integettek, hogy vigye ki az ellentüntetőt. Molnár azt is látta, hogy jutott be a férfi a kordon mögé: úgy tett, mintha ismerné az egyik sajtóst, kezet fogott vele, így beengedték.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. július 28. 13:54
Mint amikor az affektáló bxzit addig bosszantják, hogy kénytelen rendes hangon kiszólni egy rendes kxrva anyádat.
nyugalom
2022. július 28. 12:57
Ezek idiótak, no es nagyon erzekenyek, jajjjjj
zakar zoltán béla
2022. július 28. 11:08
van még alább nomár
Szuper
2022. július 28. 09:05
Lehet, hogy nojárkának egy pontosan kivitelezett "alsó madárfogás " jobban esett volna... Mit neki a popika! Micsoda megható és megindító történet! A könnyeimmel küszködök... Éljen Ratyisztán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!