Lövés dördült az egyik budapesti kórházban

2022. július 26. 18:50

Egy 48 éves férfi ittas állapotban ment be egy XX. kerületi kórházba, és szóváltásba keveredett az egyik ott dolgozó orvossal.

2022. július 26. 18:50
null

Gázpisztollyal lövöldözött egy férfi az egyik budapesti kórházban szombaton. A gyanúsítottat elfogták és őrizetbe vették – számolt be a rendőrség. Azt írták, hogy a 48 éves férfi július 23-án, ittas állapotban ment be a XX. kerületi kórházba, és szóváltásba keveredett az egyik ott dolgozó orvossal, majd rá is támadt. 

A dulakodás közben elsült a férfi gázfegyvere. 

A lövés nem talált el senkit, de a kiérkező rendőrök a férfit előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indult hivatalos eljárás, és a bíróság azóta távolságtartást is elrendelt a történtek miatt – írta a police.hu.

Nyitófotó: Ilya Pitalev / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogidomi864
2022. július 27. 14:56
NYASGEM tahó, vbunkó, 1 bites agyatlan pöcs! Felébredtél? Ismételed gyenge szöveged? Azért annyira nem vagy szenilis! Emlékszel a csinos, izgalmas, bongyor hajú, fiatal brüsszeli lányra, aki Magyarországra jött, mert szerinte és sokak szerint Belgium veszélyes, élhetetlen ország lett! A vadak glasszálnak az utcákon, nőket erőszakolnak meg, férfiakat szúrnak le! Tudod egy kis késelés nem ártott volna neked! A Hölgy nagyon jól érzi magáéát Magyarországon, és esze ágában nincs visszamenni! De nézz körül, hány német, holland váalsztotta új hazájának Magyarországot! Semmi nem változott! Ezt láthatod a szerb-magyar határon is! Azzal a különbséggel, ogy méár nem csak kést, de fegyvert is használnak és egymást is titrálják!
budapesti
2022. július 26. 21:53
Majomhím lő a kórházban?
TCrown
2022. július 26. 20:43
Szokjunk már le arról, hogy "lövöldözésnek" nevezünk mindenféle gázpisztolyos, airsoftos, légpuskás szerencsétlenkedést. Olyan ez, mintha tömegbalesetnek hívnánk ha gyereknek otthon kiborul a játékautós doboza.
kunfia
2022. július 26. 20:29
2 hét alatt rendet tett itt valaki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!