Imacsoport alakult a parlamentben

2022. július 12. 11:09

Kövér László tájékoztatása szerint ellenzéki képviselő nem csatlakozott a csoporthoz.

2022. július 12. 11:09
null

Megalakult a parlamenti imacsoport, amelynek összesen hat tagja lesz – írja a Népszava. Kövér László házelnök még a hétfői ülésen tett bejelentést a napirend előtti felszólalások előtt arról, hogy a határozat házszabály értelmében a képviselők a képviselői tevékenységgel összefüggő célra más csoportokat hozhatnak létre, amelyek nem minősülnek képviselőcsoportnak.

Több fideszes és KDNP-s képviselő ezután arról tájékoztatta az Országgyűlés elnökét, hogy megalakult a parlamenti imacsoport, amely többek között a következő képviselőkből áll:

  • Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (KDNP),
  • Rétvári Bence (KDNP),
  • Bajkai István (Fidesz),
  • Dunai Mónika (Fidesz),
  • Pesti Imre (Fidesz),
  • Ritter Imre nemzetiségi szószoló.

A csoport működésében a volt képviselők, illetve a nemzetiségi szószolók is részt vesznek. Kövér László tájékoztatása szerint ellenzéki képviselő nem csatlakozott a csoporthoz – számolt be a lap.

Nyitókép: Az Országgyűlés plenáris ülése 2022. március 10-én (Fotó:MTI/Máthé Zoltán)

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CountryJoe
2022. augusztus 08. 14:02
A jóisten most már igazán megbaszhatná őket!
Bástyaelvtárs
2022. július 13. 06:51
Ez már nagyon beteg bazmeg. Mit keres az orszag házában az imádkozás? Vagy kormányprogram helyett es az energiaválságra már csak ebben látják a megoldást? A hitgyüliben is van ilyen, csak ott imakommandónak hívják. De nekik legalabb nincs kepviseloi mandátumuk...
bagira
2022. július 13. 00:00
Ellenzéknek pénz az istene, vallástól irtóznak , mint az ördög a tömjénfüsttől.
Ugo Gueremi
2022. július 12. 19:43
Hitelre van szüksége az adósságok rendezéséhez, a számlák kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? magánszemélyek közötti pénzkölcsönre volt szüksége, hogy végre megbirkózzon a pénzügyi nehézségeivel kilábal a bankok által okozott zsákutcából, a hitelkérelmeinek elutasítása miatt. Az alábbi területeken tudunk segíteni: Pénzügyi Lakáshitel Beruházási hitel Konszolidációs adósság Felvehető hitel határa Második jelzálog Hitelkiváltás Személyi kölcsön Email: [email protected] WhatsApp +49 174 6264893
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!