Orbán Viktor tudomásul vette Hegedűs Zsuzsa lemondását

2022. július 26. 14:42

A miniszterelnök főtanácsadója a tusványosi beszéd miatt távozik.

2022. július 26. 14:42
null

A miniszterelnök a levelet megkapta. Tudomásul vette” – válaszolta Orbán Viktor sajtófőnöke, Havasi Bertalan a hvg.hu-nak arra a kérdésére, hogy megkapta-e a kormányfő Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott levelét, amelyben a szociológus bejelenti lemondását.

Ismert, korábban megírtuk, hogy Kis János SZDSZ-alapító exfelesége Orbán „tiszta náci szövege” miatt adta be lemondását. Ezzel a miniszterelnök tusványosi beszédére utalt. Hegedüs Zsuzsa lemondásáig a társadalmi felzárkóztatási programokért felelős tanácsadó, miniszterelnöki biztos volt – hosszú évek óta, több Orbán-kormányban is ellátta ezt a posztot, ráadásul évtizedes ismeretség, sőt barátság fűzi a miniszterelnökhöz – írja a hvg.

Fotó: Facebook

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2022. július 27. 12:03
Itt végül felmerül a kérdés, hogy az ITT ÉLŐ lény zsidó, zsidóbérenc vagy MAGYAR ? Ez a lényeg. Mint látjuk egy zsidónak mindennél fontosabb, hogy egy hatalmas hazugság örve alatt valamiféle védett lény, akit EL KELL TARTANIA a magyarnak. Mert ők munkát nem végeznek. A jogászkodás valójában nem produktív munka, abból profit nem származik, tehát a sok ilyen profilú zsidót EL KELL TARTANUNK. MIÉRT ? Rengeteg pénzünkbe kerülnek az itt élősködő zsidók ! MEDDIG ? Link magyarok tolják a még mindig kommunista zsidók szekerét. Vajon hány zsidó kap pénzbeli juttatást az államtól azért, mert valamelyik nagyszülője holokauszt TÚLÉLŐ volt, - vagy már az sem szükséges, elég, ha egyáltalán csak azért, mert zsidó ?
Zolotarjov
2022. július 27. 08:11
Ezt a nótát egyelőre nem érte utol a cancel: ,,Az én babám egy fekete nő A szeme fénylő fekete kő Fekete hajú, FEKETE FAJÚ Jól tudom boldog akit megölel ő..,, A Hot jazz band műsorán szerepel.. https://youtu.be/EMqJiQBDCNI
Vikijo
2022. július 26. 17:52
Nyílt titok, hogy az eltérő kultúrájú, vallású, kinézetű tömegek megoldhatatlan problémát jelentenek, ha befogadják őket. Egyes vallási csoportok most fogják megvívni a saját százéves háborúikat, mostmár Európa területén. A hiba ott csúszhatott be, ha OV felhajtott néhány féldecit, vagy ha az ilyen kényes kérdésekben improvizálni próbált. A faj kifejezést el kellett volna kerülni, mert az egyébként káros PC ideológiában is van egy csipetnyi igazság.
Lajoss
2022. július 26. 16:53
Már vártam,hogy belekeverjétek a Kis Jánost.Pipa.Mégiscsak a Mandi..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!