Gyurcsány a „történelem főútjára” kormányozná Magyarországot

2022. július 26. 08:53

A DK elnöke megint kiírta, hogy készül a rendszerváltásra.

2022. július 26. 08:53
null

Úgy tűnik, túltette magát kommentbakiján Gyurcsány Ferenc, aki újabb készülődéses poszttal jelentkezett. A volt miniszterelnök fő állítása, hogy „Magyarország is visszatér a történelem főútjára”,  természetesen „Orbán nélkül”, mert „a történelem diktálja az utat, nem a politikus”.

A politikus eszköze az idő. Gyorsíthatja, vagy lassíthatja a történelmi utat. De csak időlegesen zökkentheti ki. A szekér az út vájatában marad” – fejtegeti Gyurcsány. „Az idő visszabillenését a rendszerváltás hozza el. És mi leszünk a rendszerváltók” – teszi hozzá a bukott miniszterelnök.

Az a dolgunk, hogy gyorsítsuk az időt. Hogy minél gyorsabban visszatérjünk a történelem főutcájára. Készülünk” – zárul a poszt.

Nyitókép: FERENC ISZA / AFP

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Old Shatterhand
2022. július 27. 00:50
Őszintén irigylem Ferencet, hogy ilyen véghetetlenül kitart az álmai mellett... Maradjon is csak így! :D Álmodozzon csak!
Timeslot
2022. július 26. 20:41
Fleto egy Igazi Barom:DDD
Nagyhuba1
2022. július 26. 15:22
Megint sokat ivott ! Nem tanult az elmúlt években. Annyira nem tud rossz lenni, hogy visszakerüljön a hatalomba.
Nemtudommegállni
2022. július 26. 13:45
Fecó megint hangulatban. Filozófia alapjait kívánja megváltoztatni. Egy bizonyítása már sikeres. A lét és a tudat kölcsönhatás. És megint, és megint!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!