Dopeman: Mindenkit nagyon érdekel a faj-, meg a rasszkérdés, de azt pont leszarják, hogy a cigánysoron mi történik a csóró romákkal

2022. július 27. 12:14

„Ennek a náci beszédhez semmi köze nem volt” – szögezte le a rapper Orbán tusványosi beszédére utalva.

2022. július 27. 12:14
null

A kormány célja, hogy egy globális recesszióban Magyarország lokális kivétellé váljon – fogalmazott Orbán Viktor tusványosi beszédében. A miniszterelnök szerint az internacionalista baloldal csele, hogy Európában eleve kevert népesség él. Orbán azt mondta, ez szemfényvesztés. Van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és van ahol európai népek keverednek, mint például a Kárpát-medencében. „Mi nem vagyunk kevert fajúak” – mondta, majd hozzátette: nem is akarunk azok lenni.

Szerintem nem volt ízléses – így reagált a rapper Orbán Viktor „narkós” megjegyzésére. „A mester nekik is a miniszterelnökük, és nem szabad így beszélni a saját népének a tagjairól” – tette hozzá DopeMan.

Ennek a náci beszédhez semmi köze nem volt

– szögezte le a rapper. Megjegyezte, tudja, hogy mindenkit nagyon érdekel a faj-, meg a rasszkérdés, de „azt pont leszarják, hogy a cigánysoron mi történik a csóró romákkal”. 

A teljes DopeMan-videót itt nézheti vissza:

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trinitysum
2022. július 28. 09:05
A magyarok azt hiszik, hogy a cigányok egységes "faj". Nem az. Legalább négy féle rasszt különböztetnek meg ők maguk a cigányságon belül. Még a nyelvjárásaik is jelentősen különböznek. Ezért nem segítenek egymásnak. Ha valamelyik rassz kiemelt szerephez jut, első dolga, hogy kizárja belőle a többieket.
zoldzolko
2022. július 27. 18:47
Ja, akkor csak a fidesz tekinti őket két lábon járó szavazatoknak? És szépen hagyja őket a nyomorban vergődni? 1-2 falunap, + egy kis zsarolás, ha nem húzod a fideszre nem lesz közmunka és a felzarkoztatas kész is.. :) Ja, és ha látják, hogy grofo, győzi, maga, fasy is rájuk húzza akkor már természetesen nekik sincs más választásuk. A sikeres cigányok tudják, értik a politikát, gondolják ők.. :( Dopeman is azt gondolja. Igaz, ő nem egy sikeres cigány,bár 1-2 jól megtervezett nyelvcsapás orban seggén és ez is változhat, aztán közösen énekelhetik a honatyakkal a megyünk lopni című számot vagy a nincsen köztünk csicskat!?
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. július 27. 17:14
Nagykökényes?! Minket minden érdekel, de míg a rendőrnek nincs jogában lebaszni egyet a gumibottal a megvadultaknak, addig nincs miről beszélni! Ja, és mindegy, hogy milyen rassz vagy faj vagy család vagy egyed!
Vikijo
2022. július 27. 17:06
butaság volt a faj szót használni és sértegetni a V4-eket azonban a valódi probléma az európai szerződések figyelmen kívül hagyása a törtető ultraliberálisok részéről. A migráció tagállami kompetencia és a tagállamok mondhatják hogy nem akarnak kontrolállatlan migrációt sem egyes csoportok túlzott demográfiai fejlődését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!