Márki-Zay: Nem biztos, hogy nincs szükség az ellenzéki pártokra a tüntetéseken

2022. július 20. 06:59

A politikus úgy véli, Orbán Viktor beismerte, hogy hazudott, bár nem szó szerint.

2022. július 20. 06:59
null

„A fideszes hazugságok most kell tudatosuljanak a lakosságban, de a kormányváltáshoz hiteles alternatívára van szükség, amelyet a Gyurcsány Ferenccel felálló ellenzéki összefogás képtelen volt és képtelen lesz biztosítani” – erről is beszélt Márki-Zay Péter a HVG közéleti podcastjában. A Mindenki Magyarországa Mozgalom alapítóelnöke szerint

bár ő nem olyan amatőr, hogy ezt szó szerint el is mondja.”

De milyen alapon állt ki ő a katatörvény elleni tüntetéshullám élére szombaton, miközben előtte az összellenzéki bukás arca lett? A politikus szerint ezzel semmi baj nincs, ő csak egy volt azok közül, akik „kiálltak az Orbán-rendszer áldozatai mellett.”

Kép forrása: Youtube-videó

 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2022. július 20. 14:47
Egy polgarmester, aki annak is remes!
BlancoAgilon38
2022. július 20. 11:35
Szánalmasan szar ez az ember.
llnnhegyi
2022. július 20. 10:50
Szélhámos ripacs bohóc hazug ember vagy MZP. Emiatt buktál nagyon nagyot. Az elsíbolt pénzt pedig add elő/ add vissza!
villogókékfog
2022. július 20. 10:29
Ez kb. 25 éves bolsevista trükk, hogy a két párt vezetőjét össze kell mosni és lehetőleg azonos erkölcsi szintre lehúzni. És ilyenkor jön a suttogópropaganda: Fletó legalább táncol, fagyizik, jópofa és szereti a prolikat, hisz ő is az "volt". UNDORÍTÓ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!