The Guardian: Orbán még mindig küzd a nagy népességcsere ellen

2022. június 09. 09:36

A brit liberális lap szerint a magyar miniszterelnök nem akarja lecserélni a magyar lakosságot nem fehér bevándorlókkal.

2022. június 09. 09:36
null

A The Guardian arról írt, hogy Orbán Viktor újfent hitet tett a „nagy európai lakosságcserével” szembeni küzdelem mellett, amit egyben „öngyilkossági kísérletnek” nevezett. A brit liberális lap ennek kapcsán idézte Orbán Viktor miniszterelnök május 16-ai, alig két nappal egy ezáltal az ideológia által befolyásolt amerikai tömeggyilkosságot követően tett nyilatkozatát, melyben úgy fogalmazott:

A lap kedvesen hozzátette, hogy a nyilatkozat után a magyar kormányfő már jobboldali amerikai szövetségeseivel vitathatta meg ezt az elméletet a Budapesten rendezett CPAC konferencián, ahol a szervezet elnöke egyebek mellett egyenesen az abortusz betiltását javasolta, mint lehetséges megoldást.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikerics
2022. június 10. 09:58
Mi van? Nyíltan bevallják, hogy népességcsere zajlik Európában?
Jacques Foche
2022. június 09. 21:37
A fehér ember kurva anyját, hogy nem akar kipusztulni. Kábé ezt mondták.
Palatin
2022. június 09. 17:33
Rothadt, mocsok nyugati gyarmatosítók! Nektek kell viselnetek a migráció minden ódiumát. Térdepeljetek reggeltöl estig, etessétek a migránsokat, megérdemlitek az 500 évig tartó garázdálkodásotokért az egész világon és a sok millió legyilkolt rabszolgáért. Nektek a pokol is kevés büntetés lenne. Pofa be Gardien és büntársai! Kuss!
Kopaszpapa
2022. június 09. 17:31
Őszintén, tegye fel a kezét, aki szívesen lakna egy városban ilyen mohamedán niggerekkel? Kinek hiányzik, hogy terroristák lepjék el a Hazát? Ha az eunak jó, csinálják, csinálnak amúgy is annyi baromságot, nem kár értük, mi keresztény Magyar emberek maradjunk csak az értelem, és a civilizáció pártján, nekünk muszáj túlélni, Apponyi gróf úr megígérte, hogy ott fogunk állni azoknak a férgeknek a sírjánál, akik nekünk ásták 1920 júniusában! Én boldogan dobok koszorút a tetemükre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!