Vödörrel ütközött egy Tesla az M2-esen

2022. május 21. 21:18

Nyolcszázezer forintos kár keletkezett.

2022. május 21. 21:18
null

A Budapesti Autósok oldala közölt egy videót, amin egy kisteherautóról lezuhant vödör karambolozása látható egy mögötte haladó Tesla Model 3 típusú autóval az M2-es autó úton. A kis koccanás 800 ezer forintos kárt okozott a Teslában. A videót az autóba gyárilag beszerelt fedélzeti kamera rögzítette.

Az autós elmondása szerint nem sikerült megállítani a kisteherautót, így az a kárt nem is ismerte el. „Próbáltam jelezni neki. Elmentem mellette, ablak lehúz, integet hogy jöjjön ki a benzinkútra. Vészvillogó, index, stb. Semmi reakciót nem mutatott, csak elment mellettem. Tovább már nem akartam piszkálni a történetet a forgalomban...” – mondta az autó tulajdonosa.

A balesetről készült videófelvételt megtekintheti alább:

Nyitókép: YouTube

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota
2022. május 23. 12:16
Egyre több a suttyó, idióta, vezetni, nem tudó, semmihez sem értő (itt éppen üres vödröt csak lazán a platóra hajító) furgonos melós, aki Istennek képzeli magát, miután a segge alá tettek egy melósfurgont. A faluban, meg a 100 fős bodzaszedő családban lehet vele csajozni, vagánykodni. A család biztosan büszke az első, dolgozó családtagra, aki már kisteherrel is járhat lopni... Már azokat is kénytelenek a cégek felvenni, akik elvégezték az óvodát...
Ninini
2022. május 22. 20:34
A Teslán csak a kamera működött? Kormány, fék, semmi más?
khomeini
2022. május 22. 17:33
nekem csak skodám van, nem tesla, de ha egy vödröt látok az úton előttem, lassítok és igyekszem kikerülni
Dunhill67
2022. május 22. 09:02
és a birka tesla meg változatlan sebességgel rongyolt az elszabadult üres vödör felé:)....értem én,hogy full önjáró...de nyilván közbe lehet avatkozni....mondjuk nem kell aludni vezetés közben(vagy mobilt baszkurálni,ami most a trendi)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!