Pottyondy Edina olyan szomorú, hogy már viccelődni sincs kedve

2022. május 18. 13:33

Pesszimista a YouTube-sztár.

2022. május 18. 13:33
null

Pottyondy Edina mély keserűséget érez, ha a magyar belpolitikára gondol – adta hírül Facebook-oldalán a YouTube-sztár.

A videós szerint tíz év múlva is ott fogunk tartani, hogy beiktatják a legújabb Orbán-kormányt, „miközben Gyurcsány átkokat szór, a Momentum megújítja a politikai kultúrát, az LMP és a Párbeszéd pedig azt bizonygatja, hogy most már legközelebb tényleg elindulnak egyedül egy választáson”. Pottyondy azt írja: amikor erre gondol, olyan üresség és fájdalom lesz úrrá rajta, hogy megszólalni sem lesz kedve, nemhogy még viccelődni is.

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. május 20. 04:14
Ez az, ez az üresség a lét maga. Ez egy fájdalmas érzés. Az élet értelmetlenségének átérzése. Itt válik ki az ember és válik istenné, akit már nem érdekel az emberek kicsinyes szarakodása. Itt jön rá, hogy értelmet ő ad neki. Én vagyok a világ, és körém gyűlik minden élet.
sarzal
2022. május 19. 12:43
Eddig se volt vicces, inkább csak nevetséges. Az meg aligha múlik el.
glaucus
2022. május 19. 11:08
Nem tudom, hogy fogjuk kibírni, hogy: "Megszólalni sem lesz kedve, nemhogy még viccelődni is" , de azért megpróbálunk így élni. Jobbulást!
Ólat a trolloknak
2022. május 19. 10:42
Elmebeteg. Látszik a tekintetén. Elkapta Puzsírtól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!