Orbán Viktor kormánya megalakításáról egyeztetett

2022. május 11. 12:50

Mutatjuk, kikkel!

2022. május 11. 12:50
null

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán megbeszélést folytatott politikusokkal a kormányalakításról a Karmelita kolostorban – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A tanácskozáson

Csák János, Gulyás Gergely, Lázár János, Nagy István, Nagy Márton, Navracsics Tibor, Palkovics László, Pintér Sándor, Rogán Antal, Semjén Zsolt, Szalay-Bobrovniczky Kristóf és Varga Judit vett részt

– ismertette a sajtófőnök.

Nem volt ott az egyeztetésen Varga Mihály pénzügyminiszter és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, de rájuk állítólag stabilan számít az új kormányában is Orbán Viktor, csak éppen ők „igazolt távollévők” az egyeztetésről, mivel mindketten éppen úton vannak: Szijjártó nemrég Spanyolországból jelentkezett élőben az olajembargó ügyében, és azóta már Marokkóban van, valamint hivatalos úton szintén Marokkóban tartózkodik Facebook-posztja szerint Varga is.

(MTI)

Fotó: Facebook

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. május 11. 17:19
Remélem, hogy Varga Judit és Szíjártó Péter marad!
Ninini
2022. május 11. 15:48
Rendben van a csapat. Egyedül Rogánt tartom feleslegesnek, sőt, irritálónak, de őt eddig is annak tartottam.
péterx
2022. május 11. 15:44
Csupa jó, sőt kitűnő teljesítményt felmutató politikus. De majd Vásárhelyi Mária szóvá teszi, hogy Orbán anyira lepusztította az országot, hogy már a jelölteknek sem jutott étel az asztalra, csak evőeszköz.
pipa89
2022. május 11. 15:16
Rogán Antal? Hümmmm. Nem. Lázár János? Nem a képességeivel van gond. Kötőféket kell rakni rá, nehogy elszaladjon alatta a paripa. Navracsics Tibor? Pipa. Bár beültetném egy gyorstalpalóra dr. Drábik Jánoshoz. Mindenben vállalható, kivéve a Fidesz Európai Néppárthoz való ragaszkodásával nem értettem egyet. A döglött lovat felesleges tovább szuszakolni, mert még gyalog is távolabb jutsz :-) Remélem, hogy a távollévők alaptagok lesznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!