Legyetek ti is Gyurcsányok!

2022. május 02. 13:27

A negyedik kétharmad hajnalán a DK elnöke kiadta az új ciklus ellenzéki politizálásának jelszavát.

2022. május 02. 13:27
null
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán

»Nem kevesebb, hanem több ‘Gyurcsány’ kell!« – a negyedik kétharmad hajnalán a DK elnöke kiadta az új parlamenti ciklus ellenzéki politizálásának jelszavát, amivel, ha lefordítjuk magyarra, azt akarta mondani, hogy több DK kell. A Momentum elnöke is »fentről« csökkentené az ellenzéki pártok számát, míg a »kapitány« pont egy sokadik párt alapításán dolgozik. Anziksz csata után.

Az, hogy 13 évvel hivatalból való távozása után még mindig Gyurcsány Ferenc a magyar politikát meghatározó egyik politikus, komoly teljesítmény. Persze kevéssé a politikai karrierjét negyven éve, a Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) funkcionáriusaként kezdő volt miniszterelnök (pozitív), mint sokkal inkább baloldali és ellenzéki politikustársai (negatív) teljesítménye. Sokan és sokszor elmondták már, hogy az ellenzéki pártok Gyurcsány Ferencet »sem kiköpni, sem lenyelni nem tudják«. Most, a negyedik kétharmad hajnalán ismét ez a helyzet.

A sorozatban negyedik bukta után a DK elnöke a másodperc tört része alatt teátrálisan átgondolta lemondását, és a maradás mellett döntött, valamint arra buzdította politikustársait, hogy »legyenek ők is ‘Gyurcsányok’«, valamint tudatta velük, hogy »nem kevesebb, hanem több ‘Gyurcsányra’ van szükség!«. Mivel a Demokratikus Koalíció egy oligarchapárt one man show, így a pártelnök nélkül aligha lenne életképes, Gyurcsányné Dobrev Klára pedig még nem tudta leánykori nevén futó politikusi karrierjét abba a szakaszba léptetni, amikor már megszabadulhatna férje politikai tehertételétől.”

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. május 03. 00:28
Azt hiszem Kiszelly szemében megvillant a féltékenység zöld ördöge!
Sulammit
2022. május 02. 22:31
Jakab már meg is fogadta Gyurcsány tanácsát.
amca
2022. május 02. 22:19
Rosszkedvem van,ránézek Qurcsányra ,meg Qurcsánynéra. Betegre nevetem magam. Ettől a kurcsánytól nem szabadultok. Maradj Feri. Mindörökké..2/3 sic.
A közösség tagjaként
2022. május 02. 21:11
gyurcsány = szar ember. legyetek ti is gyurcsányok= legyetek ti is szar emberek. elkéstetek már azok vagytok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!