„Csapással” fenyegette meg Finnországot és Svédországot egy magas rangú orosz diplomata

2022. május 13. 17:50

A két ország NATO-csatlakozása „bizonyos tükörmozdulatokat” fog eredményezni – szögezte le Oroszország ENSZ-nagykövetének helyettese.

2022. május 13. 17:50
null

Dmitrij Polanszkij egy nyilatkozatában kijelentette, hogy abban a pillanatban, hogy Finnország és Svédország csatlakozik a katonai szövetséghez, „bizonyos tükörmozdulatok”-ra lehet számítani.

Ha ezeken a területeken NATO-osztagok vannak, akkor ezek a területek egy csapás célpontjává – vagy lehetséges célpontjává – válnának”

– idézte a nagykövethelyettest a Portfolio.

„Ez azt jelenti, hogy Finnország és Svédország a semleges országok helyett hirtelen az ellenség részévé válik, és minden kockázatot viselnek” – folytatta a politikus.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. május 14. 00:13
„Csapással” fenyegette meg Finnországot és Svédországot egy magas rangú orosz diplomata Az oroszoknak Ukrajna adott egy pofont. Most sorba állnak a következőért.
darling
2022. május 13. 22:52
Az ostobaság tudatos vagy ösztönös? Az nem igaz, h ne tudnák, mi lehet a következménye és annak a halmozata?! Persze, létezik az öngyilkos hajlam is! Rosszal rontani a rosszat!
Kormánypárti1
2022. május 13. 21:03
Teljesen korrekt! Pár tíz atomrakéta rájuk is irányul ezután. Na bumm neki, így jártak!
koronaszepe
2022. május 13. 20:57
Zseniális stratéga ez a Putyin! Gyengíteni akarta a NATO-t, most kap még 1400km-t belőle. Teljesen elment a józan esze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!