Orbán Viktor: Július 1-ig marad a benzinárstop és az élelmiszerárstop

2022. április 27. 14:02

A kormányfő szerdán jelentette be, hogy maradnak az árkorlátozó intézkedések.

2022. április 27. 14:02
null

A magyar miniszterelnök Facebookon jelentette be, hogy július 1-ig biztosan marad a benzinárstop és az élelmiszerárstop is. Hangsúlyozta, mindent megtesznek, hogy ne a családok fizessék meg a háború árát.

A következő termékekre vonatkozik az árstop:

  • kristálycukor (fehér cukor),
  • búzafinomliszt BL 55,
  • finomított napraforgó-étolaj,
  • házi sertéscomb (ideértve a csontos, bőrös, filézett, darabolt, szeletelt vagy darált formában, akár előrecsomagolva, akár anélkül történő értékesítést is, frissen, hűtve, fagyasztva),
  • csirkemell, csirke far-hát, -hát egyben vagy külön far és szárnyvég (ideértve a csontos, bőrös, filézett, darabolt, szeletelt vagy darált formában, akár előrecsomagolva, akár anélkül történő értékesítést is, frissen, hűtve, fagyasztva),
  • ultramagas hőmérsékleten hőkezelt, 2,8 tömegszázalék zsírtartalmú tehéntej.

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2022. április 27. 19:33
AZONBAN : EDDIG A COVID MIATT NEM VÉGEZTEK MŰTÉTEKET A KÓRHÁZAKBAN, MOST A KÓRHÁZAKAT ÁT AKARJÁK ALAKÍTANI A SEBESÜLT KATONÁK ÁPOLÁSÁRA, HADIKÓRHÁZAKKÁ ! EZ MÁR TÚL SPRŐD ! MIÉRT KELL ENNYIRE NYALNI A KORRUPT, ROMLOTT UKRÁNOK SEGGÉT ? OTT VANAK NEKIK A SZLÁV NYELVŰ TERÜLETEKEN LÉVŐ KÓRHÁZAK ! EZT NE VÁLLALJA MAGÁRA MAGYARORSZÁG ! HÁNY HÓNAPJA VÁRUNK ÉS HÁNYAN MŰTÉTEKRE ???
Lajoss
2022. április 27. 18:42
Köszönjük,Bástya elvtárs,az Isten áldja meg minden lépését! Márika néni
fideszes2022
2022. április 27. 18:26
Van rá esély, hogy addigra végetér a háború?
Zsolakomarom
2022. április 27. 18:24
Ceterum censeo: Kaslert, Szlavikot, Merkely BEEEEEElat, Boldogkoit ki kell vegezni. Rusvait pedig eletfogytra kell itelni, Nyunyokat meg kenyszergyogykezelesre, maszkban. A mocskos kurva annyukat, 10ezer milliard forintba volt a kiserletezesuk az adofizetoknek, minden merheto eredmeny nelkul. Ez rosszabb mint a lopas, ezek valogatott debilek, meg van par korrupt geci is kozottuk persze, pl. a Bela.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!