A Magyar Kétfarkú Kutya Párt adományt vitt a Beregszászi Kórházba

2022. április 02. 17:28

A párt budapesti jelöltjeinek többsége nem tudta elkölteni az egymillió forintos kampánykeretet, ezért jótékony célra fordították.

2022. április 02. 17:28
null

Gyógyszerekből és orvosi műszerekből álló, 8 millió forint értékű adománycsomagot vitt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) a Beregszászi Kórházba – közölte az MKKP szombaton az MTI-vel. A közlemény szerint a párt budapesti jelöltjeinek többsége

nem tudta hasznosan elkölteni a rendelkezésre álló egymillió forintos kampánykeretet, ezért úgy döntöttek, hogy a pénz egy részét jótékony célra ajánlják fel. 

Felvették a kapcsolatot Iványi Miklóssal, az Oltalom Karitatív Egyesület lelkészével, aki összekötötte őket a Beregszászi Kórház főigazgatójával.    

Azt írták, a kórházban gyógyszer- és műszerhiány tapasztalható, emiatt jelenleg kisebb műtéteket sem tudnak elvégezni az orvosok. Ezért az MKKP úgy döntött, nekik adományoznak egy nagyobb összeget, amivel segíthetik a kórház üzemeltetését, a sérültek ellátását. A párt részéről Kocsik Tekla, az Oltalom Karitatív Egyesülettől pedig Iványi Miklós pénteken adta át a 8 millió forint értékű, gyógyszerekből és orvosi műszerekből álló adománycsomagot a kórház főigazgatójának.

(MTI)

Nyitókép: MKKP Facebook-oldala

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. április 03. 12:07
A kormánypárt ezzel szemben jóval többet költött, mint amennyit költhetett volna. Félnek?
Parm
2022. április 03. 11:00
Cukiságkampány level 899. De miért nem egy magyar faluba vitték, vagy kárpátaljai magyar menekülteknek? Miért az ellenséget támogatják, magyarok helyett? Kozmopolita libsik.
filopatl
2022. április 02. 21:22
ha 1 % alatt maradnak visszafizetik ?
Jacques Foche
2022. április 02. 21:01
A Kutyák imázsának része az ilyesfajta jótékony célú keretfelhasználás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!