Kedves Zsolt!

2022. április 24. 21:40

Szomorúan olvastam írásodat, mely teljes szakmaiatlan félretájékoztatást tükröz. A legfájóbb csalódás, hogy így értékeled a názáreti Jézusban való hitemet.

2022. április 24. 21:40
null
Csókay András

„Kedves Zsolt!

Szomorúan olvastam írásodat, mely teljes szakmaiatlan félretájékoztatást tükröz az ikrek 26 órás idegsebészeti szétválasztásáról és annak körülményeiről, melyhez a nem idegsebész kollégáknak semmi közük nem volt, de az engedélyem nélkül beleavatkoztak, elrontva azt.

Szász Jánossal kapcsolatban annyi, hogy lehet, hogy nem állunk ugyanazon politikai oldalon, de ez nem indok a megbecstelenítésére.

A legfájóbb csalódás, hogy így értékeled a názáreti Jézusban való hitemet. Jézus volt, aki vezetett minket, idegsebészeket a rettenetesen nehéz műtét alatt. Így maradhattak életben a gyerekek a több százezer imádkozó magyar honfitársunk segítségével, a műtét kezdetétől kérve közbenjáró imájukat.

Sajnálom, hogy ezt nem értetted meg, az alapítvánnyal együtt.

Üdvözlettel, Csókay András”

Nyitókép: Facebook

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
twidike
2022. április 26. 18:50
Bayer nem Csokay Professzor Urat hanem sajat magat jaratta le. Aljas ember akinek fogalma sincs mirol beszel. Sajnalom,hogy akik Csokay doktor mellett allnak nem irjak ki a nevuket, a sok baloldali gyalazkodot mindegy hogy hivjak. Soha tobbe nem nezek musort amiben bayer resztvesz, undorodom tole. Dr.Birkas-Kovats Zoltanne Svajc
syphax
2022. április 26. 16:06
P.S.: MINDÖRÖKRE ÉS AZ IDŐK VÉGEZETÉIG RENDBEN.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2022. április 26. 00:14
Bayernak túl nagy a szája és közönséges.
Norbert82
2022. április 25. 19:10
Olvasom a sajtóban a végeláthatatlan hírfolyamot a kiváló bangladesi sziámi iker-szétválasztó műtétetek, a briliáns szakmai munka Csokay András altali pocskondiázását és lejáratását célzó hadjárat összes ütközetét. Sikerült jól bevásárolni ezzel -a szerintem Moffados "ügynök" Szász-al-, aki beépülve a magyar csapatba..és a hasznos idióta goj Csókay-t felhasználva próbálja/próbálta meg szétverni a hazai sebészek nemzetközi hírnevét, a briliáns szakértelmet és a munkát, a képességeket megkérdőjelezni.. Biztos, hogy ezért jó pénzt fizettek - az azóta már emigrált- Szásznak. Csókay meg úgy idióta, ahogy van, a szenteskedésével egyetemben..Nem kizárt, hogy az eredeti célpont ő volt. További sok sikert kívánok a magyar csapat munkájához !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!