Itt nézheti élőben Orbán Viktor kampányzáróját!

2022. április 01. 14:58

Székesfehérvárra látogatott a kormányfő.

2022. április 01. 14:58
null

Orbán Viktor miniszterelnök Székesfehérváron zárja a kampányt. „Együtt erő vagyunk!” – írta a kormányfő Facebook-oldalán a gyűlés előtt.

Fotó: Facebook

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. április 02. 07:32
ORBÁN EURÓPAI LÉPTÉKŰ POLITIKUS Van saját véleménye, tartása és jövőképe a hazájáról. Bármilyen irányból is vesznek célba minket, képes a bátor szembenállásra, érdekeink képviseletére. Van jövőképe Európáról , egy olyan Európáról amely képes kijelölni a saját útját, ahelyett, hogy Amerikával vagy az Unió egyes szélsőséges nézeteivel béklyózná magát haladásában. Nem kíván részt, felelősséget vállalni a terjedő "fertőben", a süllyedésben, a nemzetek, értékek lebontásában, a globális érdekek gátlástalan, feltétel nélküli kiszolgálásában. Az ember értékének, tiszteletének, szabadságának, nemzet,- és Európa-tudatának megőrzése mellett a felemelkedést, fejlődést, a béke megőrzését, a biztonságos életet tűzte ki céljául. Ezért támogatom Orbán Viktor ismételt miniszterelnökké választását.
Dorset Naga
2022. április 02. 01:37
Figyeld a vén DK-s kurvát.:))) Remélem nem rokon:))) https://www.youtube.com/watch?v=qPcDymUo8dU Ennél azért a kisszék jobb, ebben megegyezhetünk.
foldizs
2022. április 01. 23:52
Ha a munkavállalók 28%-a elhagyja az országot, ki fog dolgozni?
cinkegolyó
2022. április 01. 17:51
Hajrá Magyarok! Mindenki menjen el szavazni a Fideszre, és próbáljunk meg higgadtan, minden szabályt betartva szavazni. Ha ilyen ellenszélben- amit a liberális nyugat és a hazai ellenzék gerjeszt ellenünk- is győzni tudunk, akkor igazán büszkék lehetünk magunkra, a kormányunkra és a nemzeti összefogásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!