Magyar György üzent Márki-Zaynak: Nem időszerű egy újabb jobboldali párt megalapítása

2022. április 15. 07:37

Űr van az MDF helyén, de nem szabad beleszaladni a pártalapításba, először fel kell mérni az igényeket – mondta a baloldali sztárügyvéd.

2022. április 15. 07:37
null

Magyar György ügyvéd a Spirit FM Aktuál című műsorának a vendége volt. Az előválasztás lebonyolításában is segédkező egykori ellenzéki képviselőjelölt kifejtette, hogy „űr van az MDF helyén, de nem szabad beleszaladni a pártalapításba, először fel kell mérni az igényeket”. Hozzátette, hogy Jakab Péterrel szemben úgy véli, hogy jó, ha beengedik a civileket is a politikába.

Elmondta, hogy nem időszerű egy újabb jobboldali párt, mert előtte mérlegelni kellene, mi szól az új párt mellett és ellen. Szerinte hiába van űr az MDF helyén,

mégsem tudja, hogy lenne-e igény egy ilyen pártra a Jobbik és a Fidesz mellett, mert a kormánypárt kisgömböcként magába kebelezte ezt az ideológiát.

Szerinte lehet, hogy Márki-Zay úgy érzi, hogy van támogatottsága, de azt javasolta neki Magyar, hogy először mérje fel az igényeket. „Nem kell ebbe beleszaladni, ez nem forradalom” – fogalmazott az ügyvéd.

Nyitókép: ATV/YouTube

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. április 15. 12:34
Ne hagyd magad, Maki! Szeleteld csak tovább a kisebb tortát!
Yllon
2022. április 15. 12:04
Ne hallgass a károgókra Maki! Csinálj pártot, ne is csak egyet, de százat, ezeret! Dolgozz szorgalmasan, és négy év múlva azon a fertályon te leszel a király, Gyurcsányt a kanálisba rúghatod. Vásárhellyel meg ne foglalkozz (hálátlan bagázs, hogy leszavaztak a Lázárra!) , ahogy eddig, úgy ezután is meglesznek nélküled...D
rókabácsi
2022. április 15. 11:55
a kisebbik gyuri-bá mondja a frankót!
llnnhegyi
2022. április 15. 10:41
Magyar György zugpolitikus önkéntes számláló biztos!! Két ostoba politikus párbeszéde. Egyik hülyébb, mint a másik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!