Kérdéssel fordult a Magyar Nemzet Jámbor Andráshoz: seggnyalózással válaszolt

2022. április 21. 15:17

A lap arról érdeklődött, hogy a megválasztott képviselő – ígéretét teljesítve – melyik civil szervezetnek fogja adni fizetésének harminc százalékát.

2022. április 21. 15:17
null

Jámbor Andrást emailben megkereste a Magyar Nemzet munkatársa, Bákonyi Ádám azzal a kérdéssel, hogy „melyik civil szervezeteket kívánja támogatni”. A képviselő még április elején jelentette ki, hogy „az igen magas fizetésem egyharmadát civileknek fogom adni”, ennek kapcsán érkezett a kérdés hozzá. 

Nem tud válaszolni arra, hogy kinek adja, mert még nem tudja mekkora lesz

Jámbor András a Facebook-oldalán egy posztban válaszolt az újságíró kérdésére. Jámbor kifejtette, hogy „mint azt Ön is tudja, ma 13 óráig nem dől el, hogy mennyi lesz a képviselői juttatásom, így sajnos nem tudok Önnek részletes választ adni”.

Azt azért hozzátette, hogy „annyit azonban tudok jelezni, hogy bár tudom, kérdése erre irányul, sajnálatos módon nem a Magyar Nemzet fogja kapni a fizetésem 30%-át,

mert nem szeretnék olyan újságírókat támogatni, akiknek a nyelve bármilyen politikus alsó fertályából lóg ki”.

Az eredeti kérdésre nem adott választ, viszont kifejtette, hogy milyen típusú civil szervezeteket fog támogatni: „olyan médiatermékeket, civil szervezeteket fogok támogatni, akik értékrendileg közel állnak hozzám”.

Jámbor kommentben hozzátette, hogy szerinte „a fenti válaszlevélben szerintem semmi indulatos, vagy vulgáris dolog nincsen, csupán ténymegállapítások”.

Nyitókép: Jámbor András átvette a mandátumát. Fotó: Jámbor András Facebook-oldala

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2022. április 23. 18:02
A 30% egészen biztos a Soros bagázs veszi majd le róluk. Amit befektettek azt valahogyan vissza várjak csak ezek adomány ként tüntetik fel. Nincs is más választásuk csak fizetni mint a hitelt.
Rocktoberi
2022. április 23. 16:13
A fogyatékos majomtól nem azt kérdezték, hogy mennyit adna hanem azt, hogy kinek. Sokra viheti még a moslékkoalícióban ennyi ésszel.
Rocktoberi
2022. április 23. 16:11
A hajléktalanok úgy érezhetik, hogy ennek a koszos majomnak a személyében ők is képviselve vannak a Parlamentben.
misi1962
2022. április 22. 16:02
akkor a 444 et vagy a telexet támogatja ugye mert az ki sem vette az ellenzék seggéből a nyelvét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!