Bangóné után most Tordai Bence patkányozott egy kiadósat (videó)

2022. március 22. 19:01

„Ez a patkány TV” – mondja jól hallhatóan a Párbeszéd politikusa, majd nem sokkal később azt állítja, hogy senkit sem patkányozott le.

2022. március 22. 19:01
null

A  Pesti TV kamerája vette fel, ahogy Tordai Bence – feltételezhetően utalva a stábra – azt mondja: „Ez a patkány TV”. Ezt követően Bohár Dániel vonta kérdőre a politikust, majd a következő rövid párbeszéd zajlott le köztük:

– A patkány TV-t hogy értette, mit ért alatta? 

– Szerintem ezt tudja értelmezni.

– Nem, nem tudom értelmezni.

– Akkor majd segítenek a kollégái.

– Ön segítsen legyen kedves, mert ön mondta.

– Én nem segítek önnek, szerintem megoldja egyedül is.

– Ön olyan Magyarországon szeretne élni, ajol magyar emberek egymást patkányozzák? 

– Senkit nem patkányoztunk le. 

Nyitókép: Facebook

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Előre66
2022. március 23. 18:49
Április 4. után mi lesz veled te kretén pöcs? Mész vissza te is ügynöknek, mint Maki???
Fideszkutya
2022. március 23. 07:49
Tordai egy fasz. A fideszesek minden szent dolgot lenyúlnak amúgy? Nemzet, kereszténység, pesti srácok. Pofam leszakad, az igazi pesti srácok nem gondolták, hogy ezek az új komcsik fogják őket felhasználni
macskusz
2022. március 23. 07:46
Tordai behálózza a honi közéletet. Apja Solymáron, felesége a 2. Kerületben élősködik, ő meg a Parlamentben mocskos beszólásaival. mérgezi a levegőt.
Frutti
2022. március 23. 06:59
proligyerek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!