Gődény: Majka nyilvánosan kérjen bocsánatot!

2022. március 14. 17:49

Gődény immár pártközleményben is folytatja az árnyékbokszot Majkával.

2022. március 14. 17:49
null

„Majka szereptévesztése és elégtétel követelése” címmel adott ki közleményt Gődény György pártja. Mint korábban beszámoltunk róla pénteken közleményt adott ki Gődény György pártja az orosz–ukrán háború kapcsán, amire Majoros Péter úgy reagált: „Hát hogy a büdös picsába alszol te?”. Bővebben... Később Gődény György úgy döntött, hogy nyilvános vitára hívja a rappert. Nem kellett sokat várni Majka válaszára sem: a rapper a szembesítést egy feltétellel vállalja. Bővebben...

A hétfő délután kiadott közleményben a Normális Élet Pártja (NÉP) azt írja, eredeti közleményükben „nem az orosz álláspont mellett” szólaltak föl, hanem arról szól, hogy „egy háború nem a jó és a rossz oldal harca”. Nehezményezi a párt, hogy Majka „oltatlanok millióiba szállt bele”.

Az eset kapcsán nyilvános bocsánatkérésre szólítjuk fel Majoros Pétert

– olvasható a közleményben, amely emlékeztet, Gődény György felajánlotta azt is Majkának, hogy bár nagypapa, de kiáll vele akár egy bokszmérkőzésre is„Reméljük Majka ezt elfogadja és nem lesz újra gyáva, akinek csak a Facebookon van nagy szája” – zárul a közlemény.

(MTI-OS)

Nyitókép: YouTube

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rúzabandi
2022. március 15. 10:29
Hagyd papa ez 1 nagypofájú cigány,, csak akkor nagy arc ha ezer haver van vele, kár a kezed bemocskolni a dögevővel!
flesh ripper
2022. március 15. 07:32
Elég jártas vagyok a küzdősportok világában, de eddig egyik, a képet szennyező csúszómászóról sem hallottam. Kimondottan utálom, ha deklasszált lumpenprolik kocsmai szájkaratét folytatnak, majd előkerül egy rozsdás sörnyitó és tuti szívinfarktusban elhalálozik valamelyik. A forgatókönyv folytatása: az elkövető pedig, elmegy ceruzahegyezőnek a böribe.
Zsolt75
2022. március 14. 19:13
Ez a szteroidhuszár félt a covid- oltástól? Szerintem olyan a segge, mint a tésztaszűrő.
Robur
2022. március 14. 19:05
Te meg menjél anyádba, te gyökér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!