Kék szalagot tűzött a TV Macira Márki-Zay

2022. március 16. 13:27

„Legyen a TV Maci és a köztévé újra mindannyiunké!” – írta a közösségi oldalán a kép mellé a baloldali politikus.

2022. március 16. 13:27
null

Ahogy arról portálunk is beszámolt, Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje ma a közmédiában vendégeskedett, és öt percben próbálta összefoglalni az ellenzék programjának lényegét.

S ha már ott járt, megragadta az alkalmat, hogy sok látogatóhoz hasonlóan képet készítsen sokak gyermekkori kedvencével, a TV Macival. 

Ez a fotó fel is került a közösségi oldalára. A felvételen az látható, hogy az óriásbáb is kapott egy kék szalagot. Márki-Zay a kép mellé pedig azt írta:

„Legyen a TV Maci és a köztévé újra mindannyiunké!”.

Mint ismeretes a közmédia a következő hetekben 5-5 percet biztosít ezentúl az országos listát állító pártok politikusainak programjuk ismertetésére. A sort március 16-án, szerda reggel a hódmezővásárhelyi polgármester kezdte.

Nyitókép:

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leven2e
2022. március 17. 14:53
Huh, jön ám a gyűlölet-cunami szegény mackóra
Lajoss
2022. március 17. 14:26
Április 4-én felszabadul a köztévé is!
mokány
2022. március 17. 08:16
A tv Maci , már régóta "nemjóelvtárs" , : " Mert , köpött ! " .
Jacques Foche
2022. március 16. 22:52
Lehet, hogy mégis érdemes lenne időnek előtte megnevezni az ellenzék valódi miniszterelnök-jelöltjét. Teljesen világos, hogy ennél rosszabb az sem lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!