Véget ért a Békemenet

2022. március 15. 09:10

Így zajlott a 10. Békemenet.

2022. március 15. 09:10
null

„Egyértelmű nem a háborúra, No war!” – ez a 2022. március 15-i, tizedik Békemenet üzenete Csizmadia László, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumának elnöke szerint.

  • A gyülekező 12 órakor lesz a Császár-Komjádi Sportuszoda előtt az Elvis Presley térnél, majd a Margit híd felé indulnak, a tömeg a Szent István körúton, a Bajcsy-Zsilinszky úton, majd az Alkotmány utcán keresztül érkezik meg a Kossuth térre, ahol Orbán Viktor mond ünnepi beszédet.
  • A miniszterelnök 15 órakor fog beszédet mondani a Kossuth téren. 

A Békemenetről portálunk is tudósítani fog, Orbán Viktor beszédét pedig élőben közvetítjük. Tartsanak velünk!

***

15:17 Akár hatszázezer résztvevője is lehet a Békemenetnek

Széles Gábor szerint rekordokat dönthet az idei Békemenet. Bővebben...

14:42 – Növekszik a tömeg a Kossuth téren

A Békemenet továbbra is halad a Kossuth tér felé, ahol a miniszterelnök beszéde nemsokára kezdődik majd.

14:17 – Bayer Zsolt a Békemenetről: A mieink nagyon elszántak és érzik a választás tétjét

A jobboldali publicista a menet élén foglalt helyet. Bővebben...

14:04 – Így néznek ki a résztvevők a Margit hídon

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

13:38 – Elindult a Békemenet

Elindult a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) által szervezett Békemenet kedden kora délután.

A menet indulásakor a gyülekező emberek teljesen megtöltötték a Margit-híd budai hídfőjének környékét és a környező utcákat.

A résztvevők egy kifeszített molinó mögött sorakoztak fel, amelyen a „Békemenet” és a „NO WAR” felirat szerepel.

***

13:20 – Hatalmas tömeg gyűlt össze

Egy órával az indulás előtt már óriási tömeg gyűlt össze Békemenet gyülekező helyén, a Margit híd budai rakpartján lévő Elvis Presley parkban. A menet egészen a Kossuth Lajos térig tart majd, ott Orbán Viktor miniszterelnök mond ünnepi beszédet. 

Rengetegen vannak a Békemenet gyülekezőhelyén, a Margit híd budai rakpartján lévő Elvis Presley parkban. Az eseményt a Hír TV élőben közvetíti. A menet egészen a Kossuth Lajos térig tart, ott Orbán Viktor miniszterelnök mond ünnepi beszédet.

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zoltán

Összesen 321 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2022. március 15. 17:19
CÖF: az "állami civilek" az MSZMP színe java, kikeresztelkedett munkásőrök, a mélymagyarkodásba beleőrült ex ávósok, az egykori befolyásuk, státuszuk elvesztése miatt írigy, bosszúszomjas nyugger pártitkárok, pártkatonák, néhány közéjük keveredett kádár vagy Horthy rajongóval.
amca
2022. március 15. 17:06
Az influ nyert,de 3án a halottaimból is föltámadok. No cohnbéláék no rosenfeldék No Csermanekék No zsadeszbűnözők NO moschlék.
Vakfolt
2022. március 15. 16:32
Közben le van zárva a Szabadság híd, és ilyen nagyon ritkásan bókicálnak a komcsik az egyetem elé, nyomatják a kék szalagot, mi ez vitorlás verseny?
Dunhill67
2022. március 15. 15:38
https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/03/elmaradt-a-baloldal-vonulasa....persze,értem...pedig nagyszerű idő van
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!