Bakács Tibor Bayraktarra bulizik

2022. március 03. 15:16

Megihlette a drónos dal az egykori újságírót, újraéli a megasztáros időket.

2022. március 03. 15:16
null

Dúl az orosz-ukrán háború, Bakács Tibor Settenkedő pedig közösségi oldalán sajátos módon nyilvánult meg a kérdésben. Az ukránok török gyártású Bayraktar TB2 drónokkal hajtottak végre múlt héten támadást egy orosz menetoszlop ellen, az ukrán szárazföldi erők pedig nem sokkal később egy dalt is megosztottak a drónról. 

Bakács Tibor a következőként értékelte a dalt: 

„Most kicsit megasztárt játszom, zsűri vagyok, értékelek. A bayraktar számban az a zseniális, hogy látunk egy madarat, látunk egy konvojt, közben hatszor robbanás, refrén, együtt énekeled, tanulod a refrént, bayraktar. majd Putyin képe, arca, nyugdíjasok arca, megy a zene, elhallgat, s már csak te énekeled az itéletet, bayraktart. Nálam tovább jutott, döntős.

puszi”

Az említett dalt alább hallgathatják meg:

Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. március 05. 13:14
Kár volt cserbenhagyni a Vajdaságban csinált gyermeket es az édesanyját. Piás,lecsúszott,jópofáskodó zsidrák vagy,Baki. Senkiházi.
gonterl
2022. március 05. 11:35
Bayraktar - Báj raktár - Hárem
Béri Balogh Ádám
2022. március 04. 16:42
Egy kiégett, magyar boltot meglopó, lecsúszott zsidrák öröme. Van ennél szánalmasabb??????
nemecsekerno_007
2022. március 04. 10:31
Az a vér a kezeden nem a véreshurkától van. Ez nem virtuális valóság Tibike. Puszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!