Róna Péter Márki-Zay fasisztázásáról: Feltételezem, minden politikai erő elkötelezett híve a demokratikus berendezkedésnek

2022. február 14. 19:59

Az Egységben Magyarországért államfőjelöltje annak kapcsán mondta ezt, hogy Márki-Zay Péter egy utcafórumon arról beszélt: az ellenzék a fasisztákat is képviseli.

2022. február 14. 19:59
null

MInt ismert, a 79 éves jogász-közgazdász Róna Pétert jelölik Áder János utódjának az Egységben Magyarországért pártjai. Az Oxfordi Egyetem tanára az ATV Híradójának többek között arról beszélt: azért fogadta el a felkérést, mert úgy érezte,

„Bár az általános vélekedés szerint nem sok esély lesz a megválasztásomra, az Egységben Magyarországért úgy érezte, a választóik elvárják tőlük, hogy ha törik, ha szakad, akkor is állítsanak jelöltet erre a pozícióra, ők pedig engem tartottak erre alkalmasnak” – magyarázta az államfőjelölt, aki egyébként megtisztelőnek tartja a felkérést, és úgy érzi, olyan elképzelése van az ország jövőjéről, ami eltér a többi jelöltétől. Részleteket azonban nem árult el, azt mondta, majd március 10-én kiderül.

Arra, hogy Márki-Zay Péter szombaton, egy fonyódi utcafórumon arról beszélt, hogy szerinte az ellenzék fasisztákat is képvisel, úgy reagált: feltételezi, hogy minden magyar politikai erő elkötelezett híve a demokratikus berendezkedésnek és azokat az erőket, gondolatokat és értékeket képviseli.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2022. február 15. 17:44
Kontraszelektált ,hugyos,szaros , pelenkás demens, vén kommancs.
zovirax
2022. február 15. 09:27
Na az öreg egyből csontig benyalt...
piscsik
2022. február 15. 08:34
Persze Pityu. Ismerjük mar ezt a demokratikus berendezkedést balrol. Az Isten mentsen meg töle.
matykox
2022. február 15. 07:50
Róna megint csak megerősíti azt, amit Simor András véleményével kapocsban az elébb írtam: ez a Róna éppannyira erkölcsös ember, mint a Makimajom. Aki ilyen alakokat bármilyen közhatalommal felruház, az kecskére bízza a káposztát! Ahogy azt harácsony, csőzik és társaik évek óta bizonyítják! Saját zsebük az egyetlen, amivel foglalkoznak - és annak a töltegetéséért semmi se drága!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!