Innen nincs tovább

2022. február 17. 20:30

Nem hiszem, hogy maradt még tér a humor számára.

2022. február 17. 20:30
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor

„Innen nincs tovább

Nem hiszem, hogy maradt még tér a humor számára. Ez egyértelműen a pszichiátria felségterülete. Már nem lehet kimagyarázni, nem lehet „nem úgy érteni”. A helyzet világos. És katasztrofális.

Márki-Zay Péter mai »meg szeretném szabadítani hazámat a gonosztól« megfogalmazása még a nem gyakorló keresztény számára is csupán egyetlen dologra utalhat: a kereszténység legfőbb imájára, a Miatyánkra. A keresztény ember kétezer éves, Istenhez forduló kérése ez: szabadíts meg a gonosztól.

Márki-Zay Péter úgy tekint magára, mint aki beteljesíti ezt a kérést. Teljesen nyilvánvaló, hogy a felfogása szerint általa Isten cselekszik. Általa, akihez, eldobva mindent, úgy csatlakoznak a hívei, ahogy a Mestert követik. Aki ezt a kampányt vallásos élményként éli meg. Aki valóban az életét tette föl erre a harcra. Aki őszintén hiszi, hogy, idézem: »A sors és a Jóisten fogta meg a kezem és vezette a lépteimet, és egyszerűen nem térhettem ki előle. Százezrek látták meg bennem a reményt egy tisztességes Magyarországra, és én elfogadtam a hívásukat.«

Innen nincs tovább. Ez már a fal.”

Fotó: Bencsik Gábor, Facebook

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. február 19. 19:27
"..Szóval egy Hivatal kimondja magáról, hogy ő a kompetens, .." EZ TÉVEDÉS! MELY RÉSZE AZ ÁTALÁNOS TEOLÓGIAI TUDATLANSÁGNAK. A SZENTSZÉKI TANITÓHIVATAL UGYANIS NEM(!) MOND KI ÖNMAGÁRÓL SEMMIT. MERTHOGY A TANITÓHIVATAL NEM EMBEREK ÁLTAL KVÁZI ALAPITOTT VAGY SZERVEZETT KÖZÖSSÉG--SŐT NEM IS EMBERI ÉRTELEMBE VETT BÁRMILYEN KÖZÖSSÉG-- MINT MONDJUK EGY BÉZBÓLCSAPAT VAGY BÉLYEGGYŰJTŐ KÖZÖSSÉG. ALAPITÓJA: JÉZUS KRISZTUS, A SZENTHÁROMSÁGBAN A 2. ISTENI SZEMÉLY, AZ ISTEN EGYSZÜLÖTT FIA. TEHÁT NEM "egy adott csoportképviselet"--mint azt hibásan.helytelenül vélelmezed. SEMMIIKÉPPEN NEM "AZ"!!!
szürkeSzarvas
2022. február 18. 19:10
A futóbolond-hamis messiás! De elhiszi. A Lukács Katalin pedig Mária Magdolna szerepre vágyik-akit ugye a Miurunk.. Egyik bolondabb mint a másik-a Klein család sértetten elhúzódott,a nekik csicska Jákób is-a MoMo is velük mozog-LMP meg valójában nincs. A maszopot ,aki a CIATimi "zsarolovirusát " támogatná-meg leszarják.. Egységben a kétség. :)
Rácz Gabriella
2022. február 18. 10:47
MZP szövegel, egy demokráciában ugye lehet szövegelni. Cselekedni már ugye nehetebb...
syphax
2022. február 18. 08:38
A hamis MESSIANIZMUS TUDAT AZ ELMEGYÓGYINTÉZETEKBEN KEZELT BETEGEK egy meglehetősen nem ritka--sőt, bizonyos korokban túlontúl is gyakori -- ELMEBAJ SZINDRÓMÁJA. Kezelésmódja is kialakult a beteg ember számára meglehetősen jó eredményekkel, BÁR EZT A KÓRT MEGGYÓGYITANI VÉGLEG NEM LEHET. GYÓGYSZERES KEZELÉS--RENDSZERES GYÓGYSZERSZEDÉS--MELLETT ELKERÜLHETŐ AZ ÁLLAPOT SÚLYOSBODÁSA, bár végleges és teljes gyógyulás nem érhető el, legföljebb jelentős javulás. Ami kábé annyit jelent, hogy az ilyen beteg emberek, mint ez a Márky-Zay Péter is, gondos elmeorvosi felügyelet mellett NEM VÁLNAK ÖN-, ÉS KÖZVESZÉLLYES ŐRÜLTEKKÉ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!