Gattyán jelöltjeként indul a választáson Janicsák István

2022. február 09. 10:30

A legendás Z'zi Labor együttes frontembere a Megoldás Mozgalom színeiben szeretne Zuglóban parlamenti mandátumhoz jutni.

2022. február 09. 10:30
null

A Megoldás Mozgalom jelötjeként Budapest 8. számú választókörzetében indul az országgyűlési választásokon Janicsák István – tudta meg a Mandiner. A legendás Z’z labor frontembere – zenész, dalszövegíró, költő, producer – évtizedek óta a kerületben él és dolgozik. Sokat tesz Zuglóért, büszke arra, hogy a kerület díszpolgára és most szeretné visszaadni Zuglónak mindazt, amit a kerületnek köszönhet – mondja a művész. A közlemény szerint Janicsák István örömmel fogadta el a Megoldás Mozgalom elnökének felkérését, mert szerinte a kerületben van még tennivaló, hiszen egy olyan kerületben indul, ahol több mint 123 ezren élnek, és a hatalmas zöldfelületei miatt „Pest tüdejének” is nevezik.

„Régóta él bennem a vágy, hogy ne csak a dalszövegeimmel, zenémmel tegyek az emberekért, hanem olyan valós megoldásokat is kínáljak, amelyek a kerületemben élők javát szolgálhatják. Azt gondolom, az elmúlt időszak helybenjárása és egymásnak feszülő pártideológiák helyett, itt az ideje, hogy eredményeket lássanak a választók! Én ezért fogok dolgozni!” – fogalmazott.

Gattyán György, a Megoldás Mozgalom elnöke szerint egy olyan jelölt csatlakozott hozzájuk, aki művészként generációkat tudott megmozgatni, szórakoztatni. Janicsák István több mint 1500 gyerekdal szöveget írt, amelyeket naponta ezrek dúdolnak, énekelnek.  „Janicsák István nemcsak az idősebb, hanem a fiatalabb korosztály számára is népszerű, elismert művész. Egy igazi lokálpatrióta, akinek fontos a civil kontroll és a mellébeszélés helyett a megoldásokra törekszik. Zuglónak új erőre kell kapnia, Zuglóban Janicsák a Megoldás!” – jelentette ki Gattyán.

Janicsák István korábban már volt polgármesterjelölt Zuglóban és mandátumot is nyert a helyi képviselő-testületben, ám végül visszalépett, nem lett tagja a testületnek. A művésznek egyébként a jövő héten jelenik meg legújabb klipje „Csodavilág” címmel. 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2022. február 13. 15:17
Sosem volt normális, miért is lenne másképp. Ooooooooo o porno lesz vumen! Ime ime ime hakni vagy szopj!!!
balbako_
2022. február 10. 07:29
Ez sem hülyül meg már jobban...
Bursty
2022. február 09. 16:21
"....hogy ne csak a dalszövegeimmel, zenémmel tegyek az emberekért..." Kösz, inkább ne. A zeneinek nevezett tevékenységével inkább csak ártott, mint segített ez a jóember. A kultúrszemét tipikus esete volt amit elkövetett, a primitíven és öncélúan vicceskedő közízlésrombolás egyik hazai nagyágyújaként. Jobb lett volna ha a másik oldalára fordulva alszik tovább, amikor kipattant a fejéből a zizilabor forradalmi ötlete..
Stukov79
2022. február 09. 13:22
Te jó ég! Ez a vég kezdete....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!