Ismét Zsurnaliszta Vitaest a láthatáron!

2022. február 02. 15:43

Február 23-án Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista vitázik Hont András, újságíróval.

2022. február 02. 15:43
null

A Transzparens Újságírásért Alapítvány és a MagNet Bank következő vitaestjén, 2022. február 23-án Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista vitázik Hont Andrással, az Átlátszó újságírójával.

„Két olyan közszereplőről van szó, akik nem rejtik véka alá a véleményüket!”

Míg Hont András a Spirit FM-en vezet műsort, az Átlátszó munkatársa, valamint az ATV ÖT című műsorának visszatérő vendége, addig Jeszenszky Zsolt a Pesti TV Politikai Hobbista című műsorát vezeti.

– fogalmaznak az esemény közösségi oldalán a szervezők, akik szerint „két olyan közszereplőről van szó, akik nem rejtik véka alá a véleményüket!”

Időpont: 2022. február 23.

Helyszín: MagNet Közösségi Ház

A Vitaest 1000 Ft-os belépőjegy ellenében tekinthető meg, mely ide kattintva, online vásárolható meg. „A belépőjegy árából befolyó összegből egy olyan ügyet támogatunk, amely segítésében az est vitapartnerei meg tudnak egyezni” – írják a szervezők.

A Vitaesten a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően kötelező lesz a maszkviselés.

Az eseményről bővebben ide kattintva olvashat.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2022. február 02. 18:33
Itt 1, azaz EGY darab újságíró vitatkozna egy DJ-vel. EZ NEM KÉT ÚJSÁGÍRÓ VITÁJA. Hont helyében nem mennék ebbe bele, mert Jeszenszky NEM ÚJSÁGÍRÓ.
Fehér Agyar
2022. február 02. 16:54
Jó meccsnek néz ki. Kár, hogy már elfogytak rá a jegyek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!