Megfúrta az LMP-s a Déli Körvasutat, nem tette zsebre, amit a kommentelőktől kapott

2022. február 20. 14:13

Kreitler-Sas Máté a közösségi oldalán örömködött annak kapcsán, hogy sikerült megfúrniuk a Déli Körvasút bővítési terveit.

2022. február 20. 14:13
null

Az LMP újbudai önkormányzati képviselője, Kreitler-Sas Máté a közösségi oldalán örömködött annak kapcsán, hogy sikerült megfúrniuk a Déli Körvasút bővítési terveit. A választók/kommentelők már messze nem ennyire örömködve fogadták a hírt:

„Én inkább azt mondom szégyelljék magukat. Harminc éves lemaradást oldana meg. A V0 megépülése után egy negyedére vissza fog esni a teher vonati forgalom,….Erre jönnek, hogy a hatásvizsgálat módszer…., meg a galamb neki repül az üvegfalnak.” – fogalmaz az egyik kommentelő.

éjjel az orráig nem lát az ember, a kutyák és gyalogosok között cikáznak a kerékpárosok, az elavult vasúti vágányok meg nulla rezgés- és zajcsillapítást adnak, ja, meg hála a jóságos égnek, ha bárhol a Fehérvári út és a Bartók között szeretnék átmenni a túloldalra, akkor szépen sétáljak el az egyik közúti csomópontig. Köszönjük!”

„Teljes mértékben a Déli Körvasút fejlesztése ellen vagytok?” – teszi fel a kérdést egy másik lakos.

„Nektek csak a rombolás az eredmény” – fakadt ki egy hozzászóló.

„Szóval a vasútfejlesztés meggátolása egy »zöld« lépés? Hihetetlenül szűklátókörű, szégyenteljes döntés” – állapította meg az egyik kommentelő.

„Fulladjunk bele a szmogba, mert az jó. Másrészt ne épüljön semmi, jó az úgy is”

Nyitókép: Kreitler-Sas Máté Facebook-oldala

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. március 16. 12:53
A lipsi világ alapja, hogy a történelem véget ért. Vagyis építeni sem kell semmit, sőt mivel véget ért a történelem, ideje lenne az embernek (a fehérnek mindenképpen) levonulni végre a színről és visszaadni a természetnek mindent.
kòn bandi
2022. február 21. 12:11
Ez se legyen az se, amaz se, nelegyen nem kell , Jól van az ugy.... Szép új világa Meg természetesen adjuk el az országot a kűlföldieknek Meg legyen brüszkeli bíróság ügyészség, mert a Magyarok gombák...
zalai láma
2022. február 21. 07:31
Valakik mégis csak megválasztották önkormányzati képviselőnek...
fatman
2022. február 21. 00:19
idióták!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!